Foodiefying

Placeholder

Sex

Denne sex-stilling sender flest en tur på skadestuen

En 13-årig lang undersøgelse har nu konkluderet, hvilken sexstilling der nærmest kunne være set i en komediefilm. Vil du lade dig stoppe af undersøgelsen?

Et brud

Det er et brud på fyrens diller, der sender par en tur på skadestuen – altså når det handler om en sex-skade. Det viser en brasilianske undersøgelse, der er foretaget over 13 år.

Utrolig nok var der mange fyre, der ventede op til seks timer med at tage på skadestuen, selvom halvdelen hørte et højt knæk under samlejet.  Lad os tælle ned fra tredjepladsen og finde den farligsted sexstilling.

På 3. pladsen

Nummer 3 på listen over de farligste sexstillinger er missionærstillingen. Hele 21 procent af de fyre, der ender på skadestuen med et brud på dilleren skyldes missionærstillingen.

Det er faktisk lidt utrolig, når det er denne stilling, hvor fyren bedst selv kan kontrollere bevægelse og styrke.

På 2. pladsen

Med 29 procent er doggy-style nummer 2 på listen. Igen er det fyren, der oftest styrer hastighed og styrke. Måske er det i hans store sex-boble, at han mister kontrollen og støder til fra en lidt forkert vinkel?

På 1. pladsen

Hele 50 procent af tilfældende skyldes den klassiske cowgirl. Utrolig sex i badet ikke er på denne top 3.

Men altså, de mange brud formoder forskerne sker, fordi kvinden lægger hele sin kropsvægt på pikken, og den ikke kommer op i hende som den burde – den rammer lige ind i noget hårdt på vejen.

Av… Men tager du chancen i aften

 

Kilde: Lifestyle.yahoo.com