Foodiefying

Placeholder

Sex

Det siger din favorit-sexstilling om dig

Har du tænkt over, om den stilling du bedst kan lide i sengen, siger noget om din personlighed?

Det gør den rent faktisk, men der er også andre stillinger, der passer til din personlighed, som måske vil give dig endnu bedre sex.

Cow Girl

Er du vild med at sidde øverst, er du en pige, der kan lide at have kontrollen, og du er ikke bange for at sige, hvad du gerne vil have.

En stilling du også vil kunne lide: Alle stillinger hvor du styrer showet, er stillinger for dig. Prøv Ansigt mod Ansigt, hvor han sidder på kanten af sengen eller en stol, og du sidder ovenpå, og I har jeres ansigter mod hinanden. I denne stilling styrer du nemlig også vinkel og indtrængnignsdybden.

Den Omvendte Cow Girl

Hvis du kan lide Den Omvendte Cow Girl (hvor du sidder øverst, med din numse mod hans overkrop), vil du ikke kun selv tændes og få en orgasme, men du tænker også på ham, du er sammen med. Stillingen stimulerer jer både mentalt og fysisk, og det er vigtigt for dig.

En stilling du også vil kunne lide: Prøv Champagne Værelset, hvor han sidder på sengekanten eller en stol, du sidder ovenpå med ryggen til ham og har den fulde kontrol.

Doggy Style

Du lader dig føre af de naturlige og dyriske instinkter. I sengen vil du helst tages, og du dyrker sex for din egen nydelses skyld og ikke for at få den personlige kontakt.

En stilling du også vil kunne lide: Du vil elske Den Springende Frø. Udgangspunktet er det samme som Doggy Style, men hvil dine arme og dit hoved på sengen, så du stritter med numsen.

Skeen

Nærvær og kærlighed er vigtig for dig, og denne stilling er perfekt til det. Du er helt tæt på din fyr, og I kan mærke enhver bevægelse, I laver.

En stilling du også vil kunne lide: Kabyssen giver samme nærvær som Skeen. I sidder på sengen, han bagerst, og du ovenpå, så I laver en siddende Ske. I gnider mere op og ned af hinanden end ved Champagne Værelset.

Missionær

Du er på jagt efter intimitet, og du vil forbindes med din fyr. Den tætte kontakt er nemlig vigtig for dig.

En stilling du også vil kunne lide: Lotus-stillingen giver samme intimitet, men med større mulighed for at blive stimuleret på klitoris.

Han sidder i skrædderstilling, du sidder ovenpå ham med dine ben omkring ham. Kram hinanden og nyd følelsen.

 

 

Kilde: Womenshealthmag.com