Connect with us

5 typiske fejl, når du laver contouring

5 typiske fejl når du laver contouring

Skøn

5 typiske fejl, når du laver contouring

Du synes, Kim K får det til at se så let ud, men det er bare som om, at det ikke helt bliver lige så godt. Du ender med at ligne noget som en seksårig prøver at male i en malebog. Det er nok fordi, du laver de her typiske fejl, når du laver contouring.

Du burde også læse: 7 makeupfejl du sikkert laver

 

Du bruger en farve der er al for mørk

Er det ikke meningen, at den skal være mørkere end min hud? Jo, men kun lidt. Om vinteren skal du altså ikke bruge den samme farve, som du bruger efter to uger på Mallorca.

Du blender ikke nok

Pointen med at smøre den mørke og lyse farve næsten helt væk, når du lige har taget den på, har du bare aldrig forstået. Du fjerner jo alt det, du lige har lavet. WTF!? Hvad er meningen med det? Næ nej, man skal se hvor det ligger.

Du går lidt for meget all in

Du har sikkert hørt talemåden less is more. Men du tænker, det er pjat, hvem har dog fundet på det? Man skal jo se, at du har brugt Kim K-tricket. Øh, nej, der tager du helt fejl. Det skal netop se så naturligt ud som muligt.

 

Du burde også læse: 5 fejl du laver, når det kommer til dine bryn

 

Du bruger de forkerte børster

Det sparer dig både for turen ind til byen og penge at bruge nogle pensler, du har i forvejen. Men det er en stor fejl. Bruger du en børste, hvor hårene er kompakte, kan der hænge for meget farve fast og efterlade al farve på ét sted. Og så er det svært at blende ud. Bruger du får stor en børste, kan du ikke lave den målrettede contouring, som er meningen. Så afsted med dig og investér, hvis du vil have et flot resultat.

Du bruger da bare din solskinspudder

Din solskinspudder er jo også mørkere end din hudtone, så den bruger du da bare, i stedet for at skulle ud og investere i endnu et skønhedsprodukt. Big mistake. Den er jo lavet til at give dig varme og glød. Ikke at fremhæve dine kindben og gøre din næse smallere.

 

Shero

 

 

Continue Reading

More in Skøn

Til top