Connect with us

5 fejl du laver, når det kommer til dine bryn

5 fejl du laver, når det kommer til bryn

Skøn

5 fejl du laver, når det kommer til dine bryn

Bryn har slet ikke mistet deres evne til at få opmærksomhed, siden Cara Delevingne kom på banen for efterhånden et par år siden. Og i kampens hede er der ofte fem fejl, du laver, når det kommer til bryn.

Synes du, det hele med bryn er lidt svært, så se her, hvordan du får de flotteste bryn.

Går efter den forkerte form

Du har set en, som har har de flotteste bryn. Du vil have nogen, som ligner på en prik. Men måske er din naturlige brynform bare ikke egnet til det. Eller din ansigtsform passer slet ikke til at have den slags bryn. Du bliver nødt til at have bryn, der ser naturlige ud til dig.

Plukker dem ud af form

Ens, de skal være helt ens. Sådan tænker du i hvert fald. Men når det kommer til bryn må de altså godt være bare lidt forskellige. For i din iver for at få helt symetriske bryn, får du sikkert plukket lidt for meget, og de ender helt ude af form.

 

Du burde også læse: 7 makeupfejl du sikkert laver

 

Går efter Instagram-looket

Et af tidens hotte trends på Instagram er bryn, der er on fleek. Og det skal godt nok siges, de er skarpe. De er mørke og helt skarpt optegnet. Du tænker wow, når du ser det, men med mindre du helt naturlige har sådanne bryn, så ser det ikke naturligt ud, hvis man ser dig på gaden, faktisk helt modsat.

 

Plukker på det forkerte tidspunkt

Hvis du synes, det gør pænt naller at plukke dine bryn, så skal du prøve at plukke dem lige efter, du har været i bad. Varmen fra vandet blødgør dine hår, og åbner porerne, så det bliver knap så smertefuldt at komme af med de uønskede hår.

Bruger den forkerte farve

Og nu hvor vi snakker om naturlige bryn, så er det vigtigt, at du bruger den rette farve, når du vil fylde dem ud. Brug en farve der er lidt lysere end din naturlige brynfarve. På den måde falder det helt naturligt ind, og folk vil beundre dine bryn, som det ligner, du ikke gør noget som helst ved.

Shero

 

Kilde: Gurl.com

Continue Reading

More in Skøn

Til top