Connect with us

5 fejl du laver, når du forsøger at få flotte negle

Skøn

5 fejl du laver, når du forsøger at få flotte negle

Du vil gerne have flotte negle, for det ser så fint ud, og de giver jo et godt førstehåndsindtryk, når du møder nye fyre.  Du kan også gøre mange ting helt naturligt, når du prøver at få flotte negle.

Men der bare nogle ting, du gør, som ødelægger dine negle fuldstændigt, men som du troede var gode ting.

1 Den gale vej

Neglene skal lige files til, og så ser det godt ud. Men du filer til højre, og til venstre, og fra den ene side og så den anden side. Den taktik er med til at få dem til at flosse, så hold dig til at file i én retning – også selvom det tager længere tid. Du vil få meget flottere negle.

2 Du glemmer pausen

Det ser så flot ud med lakerede negle, at du ikke får givet dine negle en pause til at få luft og pleje. Invester i lidt god neglepleje, så du ikke ødelægger dine negle. Der går typisk lige en måneds tid, før du kan se et resultat, men så vil du helt sikkert også mene, at det er værd at bruge tid på. Også selvom du skal igennem flere produkter.

Klipper neglebånd

Det er et kæmpe no-go. Neglebånd er lavet til at beskytte dine negle, så lad den endelig sidde. Når du bruger din negleolie, kan du også massere dine neglebånd, og presse dem lidt tilbage,så de bliver bløde.  Og faktisk kan du også få pleje, der er beregnet til netop dine neglebånd.

4 Neglelakfjerner kan ødelægge dine negle

Når du fjerner din neglelak, så brug en neglelakfjerner uden acetone. Det er mildere for dine negle, så de ikke bliver tørre og knækker og flosser så let.

Du bruger ikke basecoat

Det kan godt være, at det hele tager lidt ekstra tid, men det er det hele værd. En base-coat er en klar lak, som du lægger inden dit første lag med farve. En base-coat sørger for, at farven holder længere, og at dine negle ikke bliver misfarvet.

Continue Reading

More in Skøn

Til top