Connect with us

5 tegn på at du ikke vasker dit hår længe nok i badet

Vaske hår

Skøn

5 tegn på at du ikke vasker dit hår længe nok i badet

Når du har travlt om morgenen, er det ikke altid, at du vasker dit hår længe nok. Du tror måske, at du gør, men der er fem tegn, der viser, at du ikke gør. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvor længe du vasker dit hår. Det er vigtigt, at du får alle produktrester vasket grundigt ud af håret.

Du har mange bumser i panden

Der findes mange overraskende grunde til, at du får bumser. Den ene af dem er, at du ikke vasker dit hår længe nok. Hvordan hænger det lige sammen? Når du ikke får vasket alle rester af produkter ud af håret, bliver dit hår fedtet. Og er du klar over, hvor meget dit hår rammer din hud? Ret meget. Alt den fedt og olie i håret samler sig i dine porer og giver dig bumser.

Din hovedbund er tør

Hvis du ofte oplever, at din hovedbund er meget tør, er det et tegn på, at du ikke vasker dit hår længe nok, når du er i bad. Når du ikke vasker dit hår længe nok, hober der sig olie og shampoorester op i hovedbunden, hvilket ikke er særlig godt for den. Det gør den nemlig knastør, og det er din hovedbunds måde at fortælle, at du burde bruge lidt mere tid på at vaske din shampoo og balsam ud af håret.

Din hovedbund klør

Hvis din hovedbund er for tør, begynder den ofte også at klø. Det er virkelig ikke rart, og du har lyst til at klø i håret hele tiden – så meget, at andre tror, du har lus. Det har du ikke, du har bare ikke vasket dit hår længe nok, så resterne af produkterne i dit hår, får din hovedbund til at klø.

Dit hår fælder meget

Der kan være mange grunde til, at du fælder meget. Olie og andre produkter kan tynge dit hår, og hvis det bliver for meget for håret, kan det betyde, at dit hår begynder at fælde.

Dit hår bliver helt fladt

Det er ikke særlig overraskende, at hvis dit hår er fuld af produktrester, så tynger det håret. Det betyder også, at det kan gøre dit hår fladere og lidt trist at se på.

Kilde: Gurl

Continue Reading

More in Skøn

Til top