Connect with us

5 ting du skal vide om at bruge vandfast mascara

Er det godt at bruge vandfast mascara?

Skøn

5 ting du skal vide om at bruge vandfast mascara

Vidste du, at din mascara kan blive for gammel? Og vidste du så også, at der faktisk findes nogle bestemte måder, det er bedst at bruge vandfast mascara på? Jep, vandfast mascara er nemlig lidt tricky, selvom det jo er så smart. Så der er lige fem ting, du skal vide.

Tjek også disse gode tricks til at bruge mascara.

1 Kig efter vandafvisende mascara i stedet for vandfast

Der findes både mascaraer, der er vandafvisende og vandfaste. Og forskellen er ikke stor, men har alligevel betydning. De fleste vandafvisende holder lige så godt som en vandfast mascara, og oven i det er de altså mere skånsomme mod dine øjenvipper. En vandfast mascara er nemlig en værre en, når det kommer til dine skrøbelige øjenvipper. P.s den er også lettere at fjerne igen.

2 Brug altid en base under din mascara

Basen eller primeren fungerer som et beskyttende lag under din mascara og skåner derfor vipperne. Læs mere her.

3 Gem den til særlige anledninger

Som sagt er den vandfaste eller vandafvisende mascara SÅ smart, for den hjælper jo én, både når det regner, eller hvis du er inde i en tudeperiode. Men det er altså ikke så godt, hvis du erstatter den almindelige mascara med denne. Dine vipper kan tage skade af at bruge den hver dag, og den kan tørre vipperne helt ud, fordi formlen bag er helt anderledes og stærkere end en almindelig mascara. Så vent med at bruge den, til du skal til bryllup, begravelse eller måske på en regnvejrsdag.

4 Brug makeupfjerner

Få så den mascara af inden sengetid! Det er endnu værre for vipperne og huden, at du sover med makeup og især vandfast mascara. Mascaraen sidder jo endnu bedre fast og kan altså let være skyld i, at vipperne falder af, mens du sover. Så kom i sving med makeupfjerneren om aftenen, og gør det nu helt rigtigt, ikke?

5 Plej vipperne regelmæssigt

Det gælder også om at give dem lidt pleje, efter du har fjernet mascaraen. Du kan bare bruge noget så simpelt som olivenolie. Det gnider du bare let på vippekanten. Ellers kan du også sagtens bruge en serum lavet til formålet, og som oveni gør vipperne stærkere og længere.

 

Kilde: Purewow

Continue Reading

More in Skøn

Til top