Connect with us

6 fejl du laver, når du bruger en highlighter

Når du har den bedste highlighter

Skøn

6 fejl du laver, når du bruger en highlighter

Du ser selvfølgelig fab ud, det kan vi ikke komme udenom. Men du vil alligevel lige sætte prikken over i’et ved at bruge din highlighter. Den bedste highlighter, de har på markedet. Der er bare lige et par problemer. Du laver nemlig et par fejl, så en enkelt prik bliver til flere prikker, og så er vi ovre i more is less.

Less is more

Med highlighter skal du gerne tænke less i more. Rigtig mange har en tendens til at tænke more is less, for når nu de bruger en highlighter, så skal man da også kunne se det. Og så kan man altså ende med at ligne lyset i et fyrtårn. Det gode ved det er vel, at man ikke bliver væk.

Gør det helt forkert

Hvis du kun bruger din highlighter på kindbenene, eller på næseryggen, eller på amorbuen (du forstår pointen), så kommer det til at se en lille smule spøjst ud. Du får et bedre resultat, hvis du i stedet lægger den de anbefalede steder. Næseryg, kindben, amorbue, øjenkrog og pande. Husk på ovenstående – less is more.

Bruger den gale farve

Hvis du har den smukke lyse farve (nogen kalder det vinterbleg), så er det mest harmonisk, hvis du vælger en lys highlighter i en perlemor eller rosa nuance. Har du den sensuelle farveglød, er det mest naturligt, hvis du bruger en varm og gylden highlighter. Det kan sagtens være flot at blande nuancer, det andet ser bare mest naturligt ud – så det hele handler om, hvilket look du går efter.

Bruger de forkerte produkter sammen

Der er et hav af forskellige highlighters på markedet, så den der jungle er for real. Men hvis du husker på creme på creme, pudder på pudder, kan du ikke gå helt galt i byen. For galt i byen går du, når du vælger at bruge en pudder eller pudderfoundation sammen med en cremet highlighter. Det er bare et no go, for det giver sådan en cremet masse, der bare ikke er til at arbejde med.

Bruger det forkerte værktøj

At lægge makeup er jo et håndværk, og som din VVS’er ville sige, så skal han have det rette værktøj for at kunne lave rørene. Det er nemt nok, når du bruger en cremet highlighter, for der kan du bare bruge dine fingre, hvis du vasker dem inden. Men har du en i pudderversionen, skal du have fat i en pensel. Men ikke hvilken som helst pensel, det går jo ikke at bruge en, der er beregnet til en ansigtspudder. Brug en, der er beregnet til arbejdet, den skal udføre.

Shimmer blush med highligher = too much

Igen skal du tænke less i more. Hvis der er shimmer i din blush, så drop din higlighter. Ellers ender du med to diskokugler på hver side af dit hoved. Men er det meningen, hey, så er det jo bare super!

 

Continue Reading

More in Skøn

Til top