Connect with us

6 mærkelige myter om din vagina, du måske tror på

Hvad ved du om din vagina?

Skøn

6 mærkelige myter om din vagina, du måske tror på

Vagina, vagina, vagina – skønt ord, ik’? Der er stadig så mange ting, du helt sikkert ikke ved om din vajayjay. Og så er der de ting, du rent faktisk tror på, fordi du engang har fået det at vide eller læst det. Men nu skal du til at tro om igen. Se selv ved at tjekke nedenstående myter ud.

1 Din jomfruhinde springer, første gang du har sex

Det har du sikkert altid fået at vide, men nu skal du bare høre. Du kan sagtens have sprunget den inden, første gang du havde sex. Det kan ske på alle mulige måder som for eksempel ved ridning, cykling eller endda bare ved at gå. Der er ikke noget derinde, der indikerer, om du er jomfru eller ej. Så der kan du godt tro om igen.

2 Masser af sex gør den slap

Jo mere sex, jo slappere dernede, ik’? Nej. Sådan fungerer det ikke. Det, der sker under sex, er, at din vajayjay udvider sig, ja, men det, der sker bagefter, er, at den smutter tilbage til dens normale størrelse. Smart, hva’? Så det er altså ikke som en hårelastik, du til sidst ikke kan bruge til en pind, fordi den er så slatten. No worries.

3 Du kan miste ting inde i den

…altså for eksempel et kondom eller en tampon. Hmm, den er lidt mere tricky den her myte, for teknisk set kan du altså ikke miste noget deroppe. Ved vaginaens bagvæg er der selvfølgelig en lille passage, men den er altså så lille, at kun væsker som tis eller sæd kan komme igennem. Så der kan jo godt sætte sig et kondom eller en tampon derinde et sted, men det er ikke så langt inde, at en læge ikke kan få det ud.

4 Den vil aldrig blive den samme, efter du har født

Du vil måske gerne have børn en dag, men har tænkt lidt over, hvordan det dog kommer til at se ud dernede, efter et lille menneske er blevet skubbet ud. Det virker jo ret ekstremt, så mon ikke den bliver fuldstændig destrueret og ikke kan bruges optimalt igen? Aaaarh – det er ikke helt rigtigt. Faktisk forbliver de fleste vaginaer samme størrelse og form, som de havde inden. Og når der så i nogle tilfælde ses en forskel, er den forskel minimal. Så det skal du altså ikke tænke over – og ellers skal din baby nok opveje det.

5 Du skal rense den

Nej, det behøver du faktisk ikke. Den renser nemlig sig selv. Oh yes. Det er da virkelig smart. Hvis du føler, at du lugter lidt dernede eller noget i den stil, kan du selvfølgelig godt vaske lidt med varmt vand og måske en intimsæbe. Men ikke noget med at proppe sæbe hele vejen op, det går altså ikke. Den har allerbedst af, at du lader den være i fred.

6 Alt kommer ud af den

Tis, blod, you name it, det hele kommer da fra din vajayjay, ik’? Naaaarh, der tager du fejl. Blodet har du ret i, afsti afsted direkte fra vagina, men tis? Nej. Du har et lille bitte urinrør mellem din vagina og din klitoris, og lige dér kommer tisset fra.

Kilde: Gurl

Continue Reading

More in Skøn

Til top