Connect with us

6 ting du skal vide, inden du prøver permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning

Skøn

6 ting du skal vide, inden du prøver permanent hårfjerning

Hvis du overvejer at prøve permanent hårfjerning, kan du blive lidt klogere på området her. Det er smart, især hvis du hader at barbere ben hele tiden, men det er endnu mere smart at sætte sig ind i tingene først.

1 Det er ikke for alle

Sorry, det var måske ikke lige den besked, du håbede på. Men permanent hårfjerning er altså ikke for alle hår- og hudtyper. Det virker nemlig allerbedst for dem, der har lys hud og mørkt hår. Det betyder, at har du lyst eller rødt hår, samtidig med at du har en lys hud, eller har du mørkt hår og en mørk hud, så bliver du muligvis skuffet over resultatet. Det er ikke helt fair, men det er, fordi laseren arbejder med pigmenten i håret, og derfor fanger laseren ikke rigtig de lyse hår. Hvis der ikke er stor nok farveforskel på den mørke hud og det mørke hår, så opfanger laseren dem altså heller ikke. Ja, det er en urimelig verden, vi lever i.

Det er dyrt as fuck

Det fører os helt naturligt over til punkt to: Det er virkelig dyrt! Så hvis du har den type hud og hår, hvor du risikerer, at det ikke virker, så skal du spørge dig selv, om du har råd og er villig til at kaste penge ud af vinduet på denne måde, for det koster altså knaster. Hvis du derimod ER typen til det, skal du spørge dig selv om, hvor vigtigt det er for dig, og om du virkelig har plads til det i budgettet. Det er nemlig dyrt, især fordi du skal af sted så mange gange, før det virker. Vi skal ikke have, at Luksusfælden kommer efter dig, vel?

Du skal af sted mange gange

Jeg kom lidt ind på det før, men jeg kan ikke pointere nok, at du skal af sted mange gange, så du ikke ender med at blive skuffet. (Det er også derfor, det er så dyr en investering). Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men generelt skal man af sted mange gange. Det afhænger af, hvor på kroppen det er, hvor meget hår du har, og hvor nemt det er for dem at fjerne – ud fra farven på dit hår.

Du kan få permanent hårfjerning alle steder

På overlæben? Ja. På armene? Ja. I røvhullet? Ja. På fødderne? Ja. Ved navnlen? Ja. På ryggen? Ja. Det eneste sted, det ikke kan lade sig gøre, er lige under øjet. Men come on, hvem ønsker også at have en laser så tæt på sit øje? INGEN!

Det skal du gøre med dit hår inden

Det er altså ikke ligesom, når du skal vokses, hvor du skal have groet dine hår ud til en vis længde. Det skal de ikke her, men det er heller ikke sådan, at du skal have barberet dine hår væk på dagen. Faktisk er det bedst, hvis du har barberet dig et par dage inden sidst. Altså, sådan så der stikker lidt hår ud, så laseren har en chance for at tage fat i noget, men ikke på sådan en måde, hvor du føler dig decideret behåret. Bare der, hvor du er en dag eller to fra at ville fjerne det. Giver det mening?

Du vil kunne mærke det

What!? Troede du, at du ikke ville mærke det? Ja, så er jeg ked af at komme med dårlige nyheder. Der er forskel på vores smertegrænser, men det vil svige lidt og have en lidt brændende fornemmelse, men slet ikke sådan, at du ikke kan holde det ud.

 

Kilde: Gurl 

Continue Reading

More in Skøn

Til top