Connect with us

Den bedste måde at forkæle dine tørre læber på

Skøn

Den bedste måde at forkæle dine tørre læber på

Lad os indrømme det. I Danmark har vi vist alle en tendens til at gå i mørke farver – især i efteråret og om vinteren. Mørkegrå, mørkeblå, mørkegrøn og sort. Men det holder os ikke tilbage for at hoppe på en af efterårets skønhedstendenser – læbestiften. Og den skal gerne have en kraftig farve, så den lyser ethvert outfit op.

Men det er virkelig surt, når det ikke ser lækkert ud. Når læbestiften ender med at sidde i klumper og små flager, fordi dine læber bliver helt tørre. Giver du bare op, og går uden den flotte læbestift du har købt? Det skal du ikke, du skal i stedet gør følgende – og det er altså supernemt og billigt, så alle kan være med.

 

Sådan skal du gøre

Du skal bruge en vaskeklud og en øjencreme. Skyl vaskekluden op i varmt vand og massér den rundt i små, lette cirkelbevægelser. Du må endelig ikke trykke for hårdt, det er ikke godt for dine læber, så hellere brug et minut ekstra på det.

Bagefter tager du en lille smule øjencreme.  Tænk på størrelsen på en lille ærte, den mængde skal du bruge. Og så dupper du bare forsigtigt cremen på dine læber, indtil den er trængt ind.

Øjencremer er fulde af fugt og plejende ingredienser, og de er lavet til tynd, fin og følsom hud. Og grunden til at du sagtens kan bruge øjencremen under din læbestift er, at den er langt mindre fedtet end en læbepomade, så du får et meget flottere og holdbart resultat.

 

Kilde: Purewow

Continue Reading

More in Skøn

Til top