Connect with us

Bliv klar til nytårsfesten med 4 simple trin

Sådan bliver du klar til nytårsfesten

Skøn

Bliv klar til nytårsfesten med 4 simple trin

Hvis du tror, at du skal bruge timevis på at gøre dig klar til nytårsfesten, så er det vist, fordi du ikke har fået de her gyldne råd tidligere. De sparer dig for en hulens masse tid, så du kan tage en længere lur, og du overshiner alle de andre, som ovenikøbet har brugt meget længere tid på at gøre sig klar.

Sparkle up

Dine øjne skal glimte som den mørke nattehimmel fyldt med fyrværkeri. Læg den glitrende eyeliner i din øjenkrog og under de nederste vipper. Vupti, du har nu et ekstra glimt i øjet, der vil blive lagt mærke til. Ikke tosset hvis du satser på at score denne aften.

Urban Decay

Glittereyeliner, Urban Decay, 150 kr. Køb den her.

Masser af volume

En af de vigtigste steps, når du lægger en nem og hurtig makeup er at give dine vipper meget volume. Ser du tilbage på de sidste hundrede år, så er mascara et af de mest eftertragtede makeupprodukter i hvert årti – måske lige på nær 70’erne, da hippierne begyndte at dukke op.

Maybelline

Volume mascara, Maybelline, 75 kr. Køb den her.

Smukke læber

Der bør altid være fokus på dine læber. Så lytter folk også mere til det, du siger. Hvis du ikke er til en knaldrød farve, så prøv en mere dybrød, næsten bordeaux. Du skal faktisk bare tænke rødvin, som er en flot sensuel farve. Pssst, Noora fra SKAM bruger læbestift fra Clinique.

Clinique

Læbestift, Clinique, 195 kr. Køb den her.

Helt tilbage

Løst hår der er krøllet er simpelthen så almindeligt til nytår. Hvad med at skille dig lidt ud med en høj og stram hestehale eller knold? Det er et klassisk look, og med en flot kjole, og simpel makeup, ser du simpelthen så megagodt ud. Klassisk og elegant, og du er klar til nytårsfesten.

høj hestehale

Shero

Continue Reading

More in Skøn

Til top