Connect with us

Bliv smuk mens du sover

Skøn

Bliv smuk mens du sover

Det kan tage lang tid for dig at gøre dig klar om morgenen, inden du skal ud af døren. Men hvad nu hvis du kan ordne noget af det, mens du sover? Det er faktisk ikke for godt til at være sandt – det kan du!

Lav en løs fletning inden du skal sove

Mange kvinder gør det forkerte ved deres hår, inden de går i seng. Du er måske en af dem, der laver en knold eller en hestehale, men det er faktisk ikke særlig godt for din hårgrænse. Meget hår kan ende med at falde af, fordi det ikke har særlig godt af, at blive bundet så stramt.

Det er dog heller ikke godt for dig, at have håret løst. Håret har mange naturlige olier, og det kan irritere din hud, hvis du ligger på det. Du burde flette det helt løst i stedet.

Skift hovedpudebetræk meget ofte

Det siges, at du burde skifte pudebetræk hver dag, men det er måske også at overdrive. Prøv at gøre til vane at skifte hovedpudebetræk hver anden til tredje dag.

Du tænker måske ikke over det, men dit hovedpudebetræk er fyldt med snavs og bakterier, og hvis du bruger det for længe, kan det være derfor, du har problemer med mange bumser – det gør det i hvert fald ikke bedre!

Kom vaseline på fødderne

Det er ikke kun dit ansigt, der har brug for pleje, inden du går i seng, dine fødder vil også have godt af det. Smør dine fødder godt ind i vaseline, og kom sokker på inden du går i seng. Når du vågner morgenen efter, har du lækre og bløde fødder.

4 Find en hårkur til natten

Køb en hårkur til natten, de er nemlig langt mere effektiv, fordi den sidder i håret så mange timer. Hvis du bruger den en gang om ugen, vil det hjælpe på dit tørre hår. Men husk nu at bruge en hårkur der er til om natten, ellers bliver dit hår bare vildt fedtet.

Brug to hovedpuder

Har du problemer med poser under øjnene? Eller er de tit hævede, når du vågner? Så hjælper det, hvis du sover med to hovedpuder. Hvis du ligger højere med hovedet, så forhindrer det, at du bliver så irriterende hævet.

Continue Reading

More in Skøn

Til top