Connect with us

Brug for at blive morgenfrisk? Du skal bare gøre denne ene ting

koldt bad

Skøn

Brug for at blive morgenfrisk? Du skal bare gøre denne ene ting

Åh, vi kender det alle. Vækkeuret er megairriterende, når vi ligger og sover så godt. Den varme dyne ligger tungt. Der findes heldigvis mange gode råd til, hvordan du kan komme op om morgenen, hvis du for eksempel skal til en tidlig træning. Men at du er oppe betyder ikke, at du er frisk. Nej, det er en helt anden sag. Du skal starte dagen, med et koldt bad.

Det kolde gys

Det der kan gøre dig superfrisk, er et koldt bad. Du har måske ikke så meget lyst til det, men giv det nu lige en chance. Koldt vand kan nemlig gøre den trætteste frisk igen. Det handler bare om, hvor længe du står under bruseren.

Men der er andre fordele ved det kolde vand – skønhedsfordele. Det sætter gang i dit blodomløb, der giver din hud energi og glød. Den øgede blodcirkualtion er også godt, hvis du har tendens til appelsinhud. Kolde stråler tager også toppen af dit hævede ansigt, der er kommet i løbet af natten. Så du burde se din frygt for det kolde vand i øjnene og hoppe ind under det.

Læs  her om en fyr, der begyndte at tage et koldt bad, hver morgen. Allerede efter en uge oplevede han store forandringer ved sig selv.

Continue Reading

More in Skøn

Til top