Connect with us

De 4 steder på kroppen, hvor bumser gør allermest ondt

Bumser gør ondt

Skøn

De 4 steder på kroppen, hvor bumser gør allermest ondt

Av, av, av. Der er altså bare bestemte steder på kroppen, hvor bumserne dukker frem og gør endnu mere ondt, end hvis de sidder i panden. Via egen erfaring har vi fundet frem til disse steder. Så vi føler med alle jer derude, der har prøvet at have bumser her.

Øret

En bums i øret er ikke sjovt! Den har en tendens til at gemme sig godt, men du ved, den er der – det er tydeligt at mærke. Den sidder derinde et sted som en anden lille heks, der piner dig. Du kan ikke engang få smerten til at stoppe ved at trykke den. ARGH. I det mindste er den ikke synlig. Wuhu, en fordel!

Næsen

Når bumsen sniger sig frem i næsen, foregår det sådan, at den sætter sig lige på kanten af næsebordet. Den titter næsten frem, men alligevel ikke helt. Den føles lidt som et lille sår, der bare niver i næsen. Gå så vææææææk!

Øjenbrynet

Den starter ud som en rød plet, men du opdager den egentlig først, når du har en vild smerte oppe over øjet. Den udvikler sig langsomt og bliver større og større – til sidst har du en kæmpe bule lige dér midt i øjenbrynet. Suk. Der sidder den jo godt. Den gør så vanvittig ondt at trykke, men du bliver ligesom nødt til det, ellers ender du jo med en byld!

Ballen

Fantastisk, nu kan du ikke sidde ned mere. Når du endelig bliver nødt til det, kigger folk mærkeligt på dig, fordi du sidder utrolig skævt. Cykelturen er næsten den værste, her bliver du nødt til at stå op hele vejen, og det er altså hårdt. Måske er det på tide at spørge kæresten eller veninden, om en af dem liiiige vil være så sød at trykke den. Selvom vi jo egentlig godt ved, man ikke må. Men vi kan ikke lade være, og du kan læse om, hvorfor lige her.

Continue Reading

More in Skøn

Til top