Connect with us

Derfor får du tit flere bumser, når efteråret kommer

Skøn

Derfor får du tit flere bumser, når efteråret kommer

Det er gået så fint hele sommeren. Du synes, at du har fået færre bumser, men vupti, så falder temperaturen 15 grader og den ene bums efter den anden popper frem i panden og på hagen. Hvad fanden ligner det? De skal bare forsvinde, for de gør absolut intet godt.

Men det kan faktisk godt være din egen skyld, at de små sataner kommer frem, når temperaturen falder. Og det er ligefør at det er så simpelt, at det er dumt.

Dette er fejlen

Som temperaturen falder, pakker du dig mere og mere ind. Det er jo ret logisk, ik’? Jo, men hvor ofte vasker du dine halstørklæder, hatte, huer, pandebånd og hvad vi piger nu ellers bruger omkring vores hoved, når det bliver koldere?

Ikke særlig ofte, vel? De bliver fulde af bakterier, som gnider mod din hud. Og når du så ovenikøbet får det varmt under hastørklædet eller huen, så bliver din hud mere modtagelig over for bakterierne. Og så kommer der bumser.

Så husk at vaske det du pakker dig ind i et par gange om måneden, eller send det til rens, hvis det ikke tåler en omgang i maskinen. Det er en måde at slippe nogle af de irriterende bumser.

 

Continue Reading

More in Skøn

Til top