Connect with us

Derfor kan du ikke lade være med at pille i dine bumser

Skøn

Derfor kan du ikke lade være med at pille i dine bumser

Du ved du ikke må, men du kan simpelthen ikke lade være. Det er så fristende, og den beder jo nærmest selv om det. Det er bumsen, der skriger på at blive pillet i. Men hvorfor er det sådan? Og hvorfor kan vi heller ikke lade være med at pille, når vi har en neglerod. Vi ved det kommer til at være smertefuldt, men samtidig føles det så godt.

Det kommer

En af grundene er, at vi elsker, når der kommer noget ud. Et indgroet hår, en bums der bliver presset eller om vi kommer af med en neglerod. Væk kommer det, og det føles skønt!

Vi bilder os selv det ind

Det gik så fint, der var intet problem, indtil du kiggede i spejlet. En rød prik er dukket om, og på et splitsekund er det som om at hele din højre kind dunker. Og nu skal der bare pilles.

Du keder dig

Hvad er der ellers at lave end finde et eller andet at pille i for så at ærgre os, når det går helt galt. Der var jo ikke noget bedre at lave – du har tjekket Instagram, Snapchat og Facebook igennem flere gange.

Det gør ondt

Det kan føles som et pres under huden, så du piller, for at få lettet presset. Også selvom det ikke lige var den bedste idé at pille.

Væk i en fart

Grimt ser det ud med alle de ting du piller i. Det er jo derfor du piller, det skal væk. Og selvom vi godt, at bumser og neglebånd tager længere tid om at gå væk, jo mere vi piller, så kan vi ikke lade være.

 

Continue Reading

More in Skøn

Til top