Connect with us

Shero

Dét tænker han om dine bumser

Hvordan får jeg ren hud hurtigst muligt?

Skøn

Dét tænker han om dine bumser

Du er lige begyndt at se en ny fyr, og han er mildest talt pisselækker! Der er bare lige ét problem. Når du kigger dig selv i spejlet, føler du ikke det samme. Det eneste du får øje på er de bumser, der presser sig ud af huden på dig. Skrid nu, I små satans bumser.

Gisp! Er det mon det eneste, han vil glo på, når du om lidt skal på date med ham? Vi har fundet ud af, hvad han egentlig tænker om dine bumser.

Din røv

Nej, han synes ikke, at dit ansigt ligner en røv. Men har du selv set den røv, du render rundt med, frøken? It is very nice. Tro os, det vil være dén, han tjekker ud – ikke dine bumser. Faktisk har en undersøgelse vist, at det første en fyr lægger mærke til hos en pige er øjnene. Helt nederst på sidstepladsen ligger din hud. Så tag du bare en slapper, og send ham nogle frække blikke under daten – det vil være det eneste, han får øje på.

You got the looks

Hvis han er vild med dig, så registrerer han ikke bumserne. Nu tænker du måske, at drengen jo ikke er blind. Men du bliver altså nødt til at kyle din usikkerhed langt væk. Du er pænt awesome, og fyre er ret simple. Blink forførende med øjnene, kast med håret og tag den lille sorte kjole på, der fremhæver din krop lækkert – så har du ham. Mere skal der altså ikke til. Hvis du føler dig lækker, vil din selvtillid blænde ham, så han ikke får øje på dine bumser.

Han ser dem slet ikke

Bumser? Hvilke bumser? Når først Amors pil har ramt ham, så ser han slet ikke dine bumser. Kan vi ikke godt blive enige om, at du er meget mere end dine bumser? Godt så. Så med mindre du er typen, der har en personlighed, der bare går i et med væggen, så vil han fokusere på alt muligt andet. Du har helt sikkert engang prøvet at få dit hår farvet, og hvor din eks ikke opdagede det. Mænd er distræte, hvorfor skulle han så opdage et par sølle bumser? Hvis du nu selv prøver at glemme, at de er der, så vil han heller ikke ænse dem.

Skjul bumsen med din personlighed

Ikke med en masse makeup. Det eneste tidspunkt hvor han vil tænke på din hud er, hvis du har lagt en blanding af foundation og pudder i hundrede lag. Ja, så har du fanget hans opmærksomhed. På den ikke særlig gode måde. Så hold nu igen med makeupen. Du får først styret hans blik i den retning, hvis du dækker bumsen med sløringsmaling, som var du i krig og ikke ville findes. Sløring gælder ikke helt på samme måde, når det handler om bumser. Han skal nok finde den så.

Han har selv bumser

Hvis du nu prøver at se ud over din egen næsetip, så vil du finde ud af, at han også har uren hud. Vi kvinder har ikke nedlagt veto på bumser, fyrene får dem skam også. Så han vil ikke dømme dig for noget, som han helt sikkert også kender til. Og hey, hvis han gør, så giver du bare fjolset sparket.

Continue Reading

More in Skøn

Til top