Connect with us

Gå med denne farve og fyrene vil flokkes om dig – siger videnskaben

Skøn

Gå med denne farve og fyrene vil flokkes om dig – siger videnskaben

Lad os bare indrømme det, vi kan godt lide, når vi fyrene kigger lidt efter os, eller vi overhører at de siger, at vi ser godt ud. Det er da altid dejligt med komplimenter. Og nu er der en måde, hvor du kan få endnu en.

Kærlighedens farve

Ikke nok med at rød er kærlighedens farve, så har forskere også fundet ud af, at rød er farven, der får fyrene til at gå bananas over dig. De får lyst til dig, når de ser dig i rødt. Ikke tosset, når man har lyst til en kompliment.

Snedigt (og tarveligt?) trick

Faktisk har flere undersøgelser vist, at når du bærer rødt på en date, er han mere tilbøjelig til at bruge flere penge på jeres date, end han måske lige først havde forestillet sig, at han ville.

Det vil sige, at hvis du gerne vil have en date, der er lidt mere end en kop kaffe og en gåtur, kan du omfavne den røde farve.

Hvad skal du vælge?

Hvis du synes, at det bliver lige voldsomt nok for dig med en rød kjole og tænker, at så kan du jo slet ikke bruge denne information til noget som helst, så slå koldt vand i blodet.

Brug den flotteste røde farve på dine læber og fang hans opmærksomhed på den måde. Faktisk så fanger hans blik dine læber, og derfor lytter han også mere til det, du siger.

Er du heller ikke så meget til farve på læberne, så kan du gå med de røde negle. Det er et klassisk look, og hvis farven er nylagt, ser dine negle flotte og sunde ud, og så giver du også et godt førstehåndsindtryk.

 

Kilde: Psychologytoday.com

Continue Reading

More in Skøn

Til top