Connect with us

Hemmeligheder kvinder med smukt hår gemmer på

Flot hår

Skøn

Hemmeligheder kvinder med smukt hår gemmer på

Du kender følelsen. Du spotter dem og kigger langt efter dem. Andre vil nok mene, at du stirrer lidt. Og det er ikke, fordi du er ved at dø af misundelse (okay måske lidt), men du tænker i hvert fald, hvordan fanden gør hun det? Er hun født med flot hår? Vi kan svare på det. Nej, højst sandsynligt ikke. Men hun gemmer helt sikkert på de fem hemmeligheder, vi røber her.

1 Den perfekte klipning

Alle kan få megaflot hår med den klipning, de nu engang har. Men har du ikke god klipning, kan det tage vildt lang tid at style og det har vi ikke tid til – eller evnerne til for den sags skyld. Du er jo ikke uddannet frisør, vel!

De aflyser aldrig en frisørtid

Det er ikke, fordi du behøver at rende til frisøren hver måned, men dit hår har godt af at komme en tur forbi friøren hver anden eller hver tredje måned. Der skal bare en centimeter af. Hvis du venter for længe med at få spidserne klippet, begynder dit hår at spalte, og ja, så er der bare megalange udsigter til flot hår. I tvivl om det er tid? Kig efter de her tegn.

3 De vasker det på den rigtige måde

Selvom det kan virke ligetil at vaske hår – gør det vådt, skum op, skyl ud –  så er det bare ikke sådan, landet ligger. Flot hår vaskes med sæbe uden sulfat, semivarmt vand (mere lunken end rigtig varmt), og med den rigtige teknik. Jep, du skal nemlig starte med hovedbunden, hvor du ikke gnubber for hårdt, men roligt masserer den med dine fingerspidser. Læs, hvilke fejl du ellers kan lave, når du vasker dit hår her.

4 De renser ud

Ikke i tarmene, men i hovedbunden. De bruger en shampoo, der renser hovedbunden, for at undgå, at der sidder rester af stylingprodukter, som din almindelige shampoo ikke fanger. Du kan bruge den med cirka en uges mellemrum. Og husk, du kun bør vaske hår to til tre gange om ugen. Det har både din hovedbund og dit hår bedst af.

Fugter på den lækre måde

De går aldrig ud af badet uden at bruge en conditioner. Men til gengæld kan de sagtens finde på at bruge olie i håret, inden de vasker det. Vil du prøve det samme? Bare rolig, dit hår bliver ikke fedtet, hvis du gør det, inden du skal i bad. Til gengæld bliver det megablødt. Fugt dit hår, og kom noget kokosolie eller olivenolie i det, og lad det sidde i mindst tyve minutter. Du kan også lave en fletning eller sætte det op, og så tulle rundt derhjemme i flere timer, inden du vasker det. Det er op til dig.

Continue Reading

More in Skøn

Til top