Connect with us

Her er de to steder på kroppen, hvor du ofte glemmer solcremen

Jeg kommer til at glemme solcremen

Skøn

Her er de to steder på kroppen, hvor du ofte glemmer solcremen

Ja, du bliver brun, selvom du bruger solcreme, og ja, solcreme kan sagtens blive for gammelt, og jepski, du skal smøre dig ind flere gange dagligt. Har du det med at glemme solcremen? Husker du mon at smøre kroppen ordentligt ind? Njaaah, du glemmer helt sikkert de her to steder.

Forglemmigej

Når nu du skal ud at flashe din smukke, lækre bikinikrop, så skal solcremen altså også på. Det håber vi efterhånden, du har lært. Der er flere steder på kroppen, du måske ikke lige tænker over, skal smøres ind. Det kan for eksempel være læberne, hænderne eller dine fødder og tæer.

Men det er altså ikke de steder, folk oftest glemmer at smøre solcreme på. Det er nemlig på dine øjenbryn og ved din hårgrænse. Jep, selvom der er hår, skal de steder altså stadig smøres. Der ses nemlig ofte tilfælde af forskellige former for hudkræft her. Av, det er vist en riiiiimelig god grund til at tage sig sammen.

Hvad skal du så gøre?

Det, du skal huske at gøre fra nu af, er at smøre lidt ekstra solcreme på oppe ved din hårgrænse og på og omkring dine øjenbryn. Det giver jo ret god mening, for ligesom din næse stikker ud, er disse steder også let udadgående og i hvert fald mere udsat for direkte sollys end mange andre steder på kroppen.

Læs også: Dækker en creme med SPF lige så godt som en solcreme?

Kilde: Purewow

Continue Reading

More in Skøn

Til top