Connect with us

En myte siger, at hvis du bærer denne læbestift, bliver du gift inden for et år

Hvordan får jeg fyres opmærksomhed?

Skøn

En myte siger, at hvis du bærer denne læbestift, bliver du gift inden for et år

En japansk myte siger, at hvis du bærer en helt bestemt læbestift, bliver du gift inden for et år. Det lyder jo ret vildt og fascinerende. Men det er ikke bare en bestemt farve, det er en helt bestemt læbestift fra mærket Esteé Lauder.

Her er læbestiften, der kan få dig gift

 

Hvordan scorer jeg ham?

Er det ikke bare et reklamestunt, tænker du måske nu. Men nej, det virker nærmere som en myte, der er startet som en vandrehistorie. For når du går ind på Esteé Lauders hjemmeside, ser du dem ikke beskrive læbestiften som læbestiften, der kan få en gift. Der ser du den bare præsentereret, som var det enhver anden læbestift med ordene: “Synes og føles fantastisk. Farve så utrolig, at dine læber vil have mere.” Måske de faktisk mener, at en fyrs læber vil have mere?

Men hvis du derimod kigger på anmeldelserne fra den japanske Esteé Lauder hjemmeside, så er det en helt anden sag. Her bliver der nemlig flittigt talt om bryllupper inden for et år. Her fortæller kvinder, der ikke har datet i flere år, hvordan de mødte den perfekte fyr selv samme dag, de købte læbestiften. Se nu bliver det ret interessant.

I de japanske anmeldelser er det nærmest indforstået blandt alle kvinderne, at vi her har tale om en læbestift, der kan hjælpe dig med at blive gift inden for et år.

Det kan godt være, at de ikke er blevet gift endnu, men kvinderne har aldrig været så fulde af håb, som de er nu. Og det, synes vi, er ret så fantastisk.

Men virker læbestiften rent faktisk?

Det er selvfølgelig svært at bevise, om den virkelig virker, men når kvinder, der føler sig presset over at være single, bruger læbestiften, får de et skud af selvtillid og håb. Det giver dem lyst til at lede videre efter the one, uden længere at skulle føle, at det aldrig kommer til at ske.

Det er altså en ret fin tanke, og der er noget trøstende ved læbestiften. For prøv at høre her, vi skal nok finde vores soulmate allesammen. Det handler bare om timing – og den helt rigtige læbestift.

Er du nysgerrig, om den virker? Du kan købe læbestiften her. Vi hører gerne fra dig, hvis du er blevet forlovet efter at have købt læbestiften.

 

Kilde: HelloGiggles

Continue Reading

More in Skøn

Til top