Connect with us

Ordbog: De nyeste makeuptrends og hvad de betyder

Den store makeupordbog

Skøn

Ordbog: De nyeste makeuptrends og hvad de betyder

Du har efterhånden godt forstået, hvad contouring er, og hvad det betyder, når dine bryn er on fleek, eller når din læbestift er on point. Men hvad fanden betyder Tiger Eye Hair, nontouring og bakeing? Derfor har vi lavet en makeupordbog, så du kan være med, når der går beautysnak i den.

Tiger Eye Hair

Det må være noget med håret. Men Tiger Eye? Hvordan er det lige, at en tigers øje overhovedet ser ud? Så konkret skal du slet ikke tænke. Det er nemlig bare at tilføje varme, gyldne-, karamel- og bronzetoner i en brunettes hår. Det hele skal gøres meget naturligt, så du ikke ender med tydelige striber, men så håret changerer i de varme efterårsfarve. Og vupti, så er det blevet Tiger Eye Hair, selvom du sikkert har set det mange gange før.

Baking

Du har helt sikkert set nogle af de der billeder af Kim K, hvor hun er helt hvid under øjnene af makeup, og så et billede bagefter, hvor hun ser superlækker ud. Men hvad er det lige, der sker mellem de to billeder? Hvad er det lige, hun “bager”? Faktisk betyder det bare, at hun får duppet sin concealer ud, og så dupper/børster hun (med en pensel) pudder ovenpå, for at fiskere den. Det er jo noget, alle burde gøre, og mange sikkert gør i forvejen. Det har bare fået et smart navn nu.

Sandbagging

Noget med sandsække? Nej, og det er det overhovedet ikke. Faktisk er det lidt det samme som med baking. I stedet for at bruge en pensel med din pudder til at fiksere den, så skal du bare bruge en fugtig svamp og duppe den på plads. Så først concealer og/eller foundation, dup løs pudder i ansigtet og slut af med en fugtig beauty blender til at fordele pudderen. Hvorfor har du først fået en makeupordbog nu?

Nontouring

Øh, vi ved, at Kim K. gjorde alle opmærksomme på, hvad contouring er, men nontouring? Ja, hvis du har siddet og leget lidt med ordet, så har du måske gættet rigtigt. Det betyder, at du ikke har haft gang i dine contouring skills. Du bruger bare en blush – eller måske ingenting.

Eye contouring

Ja, det er faktisk så simpelt, som det lyder. Du bruger to øjenskyggefarver til at forme dine øjne. Hvilket du sikkert allerede har gjort mange gange før, nu har det bare et fancy navn. Så husk at tilføj eye contouring til din personlige makeupordbog.

Sparkling

Det er termen for helt vild meget glitter i din makeup. Gerne med store glitterflager. Om du bruger det i dine øjenkroge for at give dine øjne lidt ekstra liv, eller om du går all in og bruger det i stedet for en highligter på dine kindben er ligemeget. Så længe du har mulighed for at gå glitter-amok, så er det sparkling du har gang i.

 

Shero

Kilde: Gurl

Continue Reading

More in Skøn

Til top