Connect with us

Sådan bruger du din makeup-svamp korrekt

Sådan bruger du din makeup-svamp korrekt

Skøn

Sådan bruger du din makeup-svamp korrekt

Hvordan skal man lige greje sådan en svamp? Skal din makeup på svampen? Skal du først sætte dit makeupprodukt i små klatter i dit ansigt, og så bruge svampen bagefter? Og hvordan skal du egentligt bruge den svamp? Skal du smøre den rundt eller duppe? Arhgh, krise! Men rolig nu, vi fortæller dig, hvordan du skal bruge din makeup-svamp.

First thing first..

Det hedder faktisk en beauty blender, men vi kalder det bare en makeup-svamp. Så kan alle ligesom være med, ikke?

Og så til det vigtige

Det helt store spørgsmål er, hvordan skal denne lille søde og finurlige ting bruges, og hvorfor bruge den i det hele taget?

Lad os tage den i omvendt rækkefølge. Du skal bruge den, fordi du får et meget flottere resultat. Måske synes du, at du ser fab ud allerede, og at fyrene ikke vil kunne handle it, hvis du skruer op for din hotness. Meeeeen, vi tror lige den går.

Om du bruger svampen med din concealer, foundation, eller countouring-kit, så smelter dit makeupprodukt mere ind i din hud. Det er vist den bedste måde at forklare det på. Resultatet bliver et meget mere naturligt look. Og det er jo noget, vi kan lide.

Og så til hvordan du skal bruge svampen. Det er faktisk ikke så svært, når først du ved det. Efter du har taget din dagcreme på, lader du den trænge ind et par minutter. Så tager du din rene makeup-svamp og skyller den under varmt vand. Du presser så meget vand ud, som du kan, og så tager du lidt concealer, foundation, eller contouring-farve på den. Og så dupper du ellers bare løs, dér hvor du vil. Dup, dup, dup – aldrig smøre.

Fordi svampen er fugtig, sluger den ikke så meget af dit makeup-produkt. Varmen fra vandet gør, at dit produkt smelter mere ind i huden.

Tres belle

Og voila, så har du brugt din makeupsvamp, og det ser supergodt ud. Et lille tip er at vaske den ren efter, du har brugt den. Du skal bare bruge vand og sæbe, og så er den frisk, næste gang du skal bruge den – og så slipper du for de mange bakterier, der kan gemme sig i svampen, hvis du dropper at vaske den.

 

Shero

Continue Reading

More in Skøn

Til top