Connect with us

Sådan får du din makeup til at holde hele natten

Få din makeup til at holde

Skøn

Sådan får du din makeup til at holde hele natten

Vi er vel ikke de eneste, der nytårsaften gør os klar ved 16-tiden og først forlader festen mindst 12 timer senere, vel? Det tænkte vi nok. Derfor har vi nok heller ikke været de eneste, der har været megairriteret over, at vi ikke kunne få vores makeup ikke holde lige så længe, som vi selv gjorde. Men så fik vi de her tips, og nu ligner vi en million hele natten (hvis vi selv skal sige det).

Får du streger i din øjenskygge?

Løsningen: Brug en eyeshadow primer (på godt dansk hedder det en øjenskyggebase) under din øjenskygge. Man kan få nogle, der er lavet præcis til formålet. Det er altså ret smart, for så slipper du for at din øjenskygge, som du har brugt lang tid på, ender med at ligge i linjer eller forsvinder helt inden midnat.

Forsvinder din læbestift?

Løsningen: Gå efter en langtidsholdbar læbestift. Du kan efterhånden få mange superlækre læbestifter, som er holdbare. Og vi snakker ikke om de her matte og tørre læbestifter, der bare ender med at udtørre dine læber. De langtidsholdbare læbestifter kan holde til, at du spiser en nytårsmenu – med mindre den indeholder olie, som fjerner læbestiften – så du ser fab ud, mens du spiser. Det vil dog stadig være en god idé at friske den op, når du er færdig med at spise.

Har du lidt tørre læber, så brug det her trick, inden du tager din læbestift på. Det vil også gøre, at læbestiften holder længere på dine læber.

Bliver din foundation grim?

Løsningen: Brug en fix-spray, når du har lagt din makeup, og er helt færdig. Det er en nem og hurtig måde at sikre din foundation og pudder bliver, hvor du har lagt den. Spray, spray, spray og så lad den tørre et minuts tid – så er du klar til fest. Du kan enten købe en, eller lave den selv. Se her hvordan.

Smitter din eyeliner og mascara af?

Løsningen: Brug vandfaste produkter. Det er hårdt for dine vipper, hvis du bruger vandfaste produkter hver dag, men en gang i mellem, hvis enten det er meget varmt, din makeup skal holde længe, eller det regner udenfor, så er det guld værd og helt okay. Husk at hav en øjenmakeupfjerner derhjemme, som kan fjerne vandfast makeup. Ellers prøv med kokosolie, olivenolie eller mandelolie – hvad du lige har i køkkenet.

 

Continue Reading

More in Skøn

Til top