Connect with us

Sådan får du læber, fyrene ikke kan modstå

Skøn

Sådan får du læber, fyrene ikke kan modstå

Det er slet ikke, fordi du skal have store, lækre læber som Kylie Jenner, for at fyrene har lyst til at kysse dem. Det er bare lidt lækkert, hvis de ser bløde, lækre og indbydende ud, right?

Kom af med de tørre flager

De tørre flager er bare vildt irriterende, og prøver du at bide dem af, river du bare hul – i hvert fald cirka hveranden gang.

Mange bruger deres tandbørste til lige at gnide over læberne, men pas på med det. Det er virkelig hårdt for den tynde hud. I stedet er det en super god idé at lave din egen lille læbeblanding, som behandler dine læber på den helt rigtige måde. Det eneste, du skal bruge, er lidt kokosolie og lidt sukker. Massér blandingen rundt på læberne, til de er bløde og lækre igen.

Olien plejer dine læber og forebygger tørhed, og sukkeret fjerner nænsomt de tørre flager. Du kan gøre det efter behov.

Den daglige pleje

Heldigvis kan du sagtens få mange plejende læbeprodukter med farve – både naturlige farver og nogle med lidt mere knald på, hvis du mener, at hver dag er en fest. Du kan endda få nogle produkter, der er beregnet til både læber og kinder.

Skab begær

Skal du virkelig få følelsen af, at læberne er klar til fyrene, så er det frem med den røde farve. Rød har nemlig den magiske evne til at skabe ophidselse hos dem, der ser farven. Så ikke nok med, at den røde farve er klassisk, så er den også sexet.

Du skal lige huske at få den rigtige røde nuance til dig. Ellers kan du ende med, at du ikke føler, den passer til dig, eller at du får gule tænder. Er du selv i tvivl, kan du sagtens spørge om hjælp.

 

Continue Reading

More in Skøn

Til top