Connect with us

Sådan redder du en katastrofal klipning

Selvom håret vokser, så er det bare nederen med en dårlig klipning.

Skøn

Sådan redder du en katastrofal klipning

Oh. My. God. Hvem kender ikke det med at komme til frisøren, og så gå derfra med våde øjne. Det er som om, at frisøren var på Mars, da I snakkede om, hvilken ny frisure du skulle prøve. Jo jo, dit hår vokser, og det er ikke jordens undergang. Der er bare lige nogle uger, som er meganederen, selvom du jo ser fab og skøn ud alligevel.

Heldigvis er der nogle ting, som du kan gøre, mens du venter på, at dit hår vokser sig lidt ud og lidt pænere igen.

Frem med jernet

Det hele er meget tydeligere, når dit hår er glat, så frem med jernet, så du kan give det lidt fald og krøl. Om du tager et stylingjern eller krøllejern, det er lige meget. Det vigtige er, at der kan komme lidt bevægelse i dit hår. En, to, tre, og det er ser sgu ikke helt tosset ud længere.

Mere volume

Find også saltvands- og volumespray frem. Volume og struktur kan nemlig også være med til at skjule en uheldig klipning, så i hårbunden med din volumespray og i længderne med en smule saltvandspray. Du kan eventuelt lige tage din hårtørrer og give det lidt varme, så du former det lidt.

Det er et rigtig godt trick, hvis tiden er lidt knap om morgenen, og du ikke har overskud til at stå med et stylingjern og forme fald og krøller.

En ny skilning?

Noget så simpelt som at skifte en skilning fra højre til venstre side eller fra midten til en af siderne kan altså også godt gøre noget for frisuren. Og det tager ti sekunder, og det har alle da tid til.

I med et par hårnåle

Brug et par hårnåle og nogle små elastikker, så kan du sagtens kamuflere selv den dårligste klipning. Det kan godt være, at du skal tænke lidt ud af boksen i forhold til det, du plejer at gøre ved dit hår. Men det er en sikker vinder.

Sig, du er utilfreds

Det er ikke til Gud og hvermand, du skal udtrykke din utilfredshed, men til frisøren, som klippede dig. Det bedste er selvfølgelig at sige det, når hun siger: “Nu er du færdig” – måske kan du endda nå det hen ad vejen, hvis du kan se, at der sker noget, du synes er helt off. Men din frisør skal vide, at du ikke er tilfreds. Måske I sammen kan nå at rette op på det, så du slet ikke behøver en masse tricks.

 

Continue Reading

More in Skøn

Til top