Connect with us

Sådan vælger du læbestiften, der passer perfekt til dig

Skøn

Sådan vælger du læbestiften, der passer perfekt til dig

Hvis du tænker, at du bare ikke kan gå med læbestift, for det ser aldrig pænt ud til dig, så er det nu, du skal læse videre. For alle kan finde en læbestift der er helt perfekt – du skal bare lige vide, hvilke huskeregler du skal gå efter.

1 Gå efter det modsatte

Du har sikkert hørt det modsatte før, men gå efter en farve, der er den modsatte af din hudtone. Så ligner det nemlig ikke at læbestiften flyder ud i dit ansigt.

Og rolig nu, hvis du ikke ved, hvilken hudtone du har, så kig engang på dit håndled. Har du grønne blodårer, er du varm, så hvis du nu på jagt efter en coral farve, så vælg en farve, der er mere rød. Har du blå blodårer, er du kold og skal vælge en coral farve med en gullig undertone.

2 Prøv den på

Dine læber har slet ikke samme farve som din håndryg, så når du prøver læbefarven dér, får du ikke det rigtige billede af, hvordan farven ser ud på dig. Du får kun et billede af, hvor godt den dækker. Spørg om hjælp til at prøve farven på dine læber – i skønhedsforretninger har de ofte ting og sager, der kan hjælpe dig med at prøve farven – uden at du får andres bakterier på dine læber.

Find ud af hvad du vil have

Du skal finde ud af, om du vil have en fuldt dækkende, eller en læbestift der bare giver lidt farve. Vil du gerne have begge ting, men kun vil købe én læbestift, kan du købe den dækkende og så bare bruge en ren finger til at tage en smule på. Så er det slet ikke så svært at få en, som bare giver en smule farve.

4 Den rette liner

Hvis du gerne vil have din læber rammet mere ind, er en lipliner perfekt til det.  Så er det også nemmere at lave en flot læbekant. Men lipliner er total 80’er, er det ikke? Hmm, jo, hvis du vælger en farve, som er meget mørkere en din egen læbefarve. Du skal altid bruge en lipliner, der har samme farve, som din læbestift, og så tegn små streger på dine læber. Det giver et mere holdbart resultat.

5 Endnu mere holdbar

Hvis du synes, at farven glider lidt for hurtig af dine læber, så prøv lige de her to ting. Sørg for at dine læber er helt tørre inden du tager læbestiften på. Det vil sige, ingen læbepomade eller spyt på dine læber. Du kan også prøve dette; tag et lag læbestift på. Læg en serviet mellem dine læber og tryk den overskydende farve af. Dup forsigtigt gennemsigtig pudder ovenpå dine læber og læg så et lag læbestift mere.

 

Kilde: Gurl

Continue Reading

More in Skøn

Til top