Connect with us

Synlige porer? Så skal du lige læse det her

Skøn

Synlige porer? Så skal du lige læse det her

Hvis du har store porer, så har du sikkert spekuleret over, om der er noget, der kan gøre dem mindre. Du er i hvert fald stødt på  pore minimizing-produkter, for det er som om, du ser dem alle steder. Men kan porer blive mindre?

Nej, det kan de ikke.  Porernes størrelse er oftest bestemt af dine gener, så det er altså dine forældre, du skal blive sur på, hvis du er træt af dine store porer.

Og du har helt ret. Dine porer har ikke altid været så store, og det er fordi, der også er nogle andre ting end bare gener, der spiller ind på din porestørrelse. Akne, alder og solens stråler.

Du kan ikke gøre noget ved, at du bliver ældre, men det gør altså dine porer mere synlige. Og hvad fanden sker der for, at det ikke er godt for din hud, at dyrke solen – det føles jo så rart? Men på med solcremen, og hold dig ude af middagssolen. Det er de samme råd, du hører hver sommer.

 

Men er der slet ikke noget, jeg kan gøre ved mine store porer så?

Jo, for selvom det er supernederen, at du ikke kan gøre dine store porer mindre, er der nogle ting du kan gøre, så de ser mindre ud. Og dét er smart! Hvordan spørger du? Nu skal du bare høre.

Der er flere måder, du kan gøre det på, men det handler om, at dine porer skal være rene. Er de beskidte får de en lille sort prik og hudorme dannes – og så lægger man mere mærke til dem.

Rens din hud med et renseprodukt, der passer til din hudtype hver morgen og aften, og kom derefter en creme i ansigtet. Brug også en peeling, der fjerner de døde hudceller. Prøv en enzymepeeling, der ikke har korn eller andet grynet i, men som stadig får fjernet alt det unødvendige, som ligger på overfladen, og renser dybt nede i porerne. Der vil altid stå på produktet, hvordan og hvor ofte det skal burges.

Trænger du til lidt ekstra luksus, kan du få skønhedsbehandlinger en gang i mellem – alt efter hvad din kosmetolog mener er nødvendigt.

 

Kilde: Webmd.com

Continue Reading

More in Skøn

Til top