Connect with us

5 situationer du kender, hvis du har en yoyo vægt

Yoyo vægt

Sund

5 situationer du kender, hvis du har en yoyo vægt

Jeg har kåret mig selv til dronningen af yoyo vægt. Jeg har tabt mig adskillige gange, og jeg har taget dem på lige så mange gange igen. Det er personligt ikke en titel, jeg gider at have. Det er nemlig dybt frustrerende, og jeg ved jo også godt, at det ikke er særlig godt for mig at øge og sænke vægten hele tiden.

Du har to garderober

Ikke bogstaveligt talt men du har efterhånden to forskellige bunker af tøj, nemlig til dine to forskellige kropsformer. Du kunne ikke drømme om at smide noget af det ud, hvis det er blevet for stort eller for småt. Du ved nemlig, at der er chance for, at du kan passe det igen. Den fejl har du begået én gang – never again.

Har du ikke tabt dig?

Du har fået stillet spørgsmålet adskillige gange. Men du ved aldrig rigtig, hvad du skal svare, for i princippet har du jo bare tabt de kilo, du for nylig tog på igen, så nu er du bare tilbage på samme vægt som før.

Det er meget enten eller med dig

Enten går du all in på at leve sundt, eller også gider du det slet ikke, og spiser en helt masse kage og junk. Der er ikke nogen mellemvej for dig, for hvis du først begynder at spise mere usundt, kan du ikke stoppe igen. Din yoyo vægt er resultatet deraf. Det kan godt være, at undersøgelser har vist, at det er nemmest at leve sundt, hvis der også er plads til kage, men det gælder ikke dig. Du kan nemlig ikke stoppe igen.

Du bliver irriteret på dig selv

Du har svært ved ikke at blive en anelse irriteret på dig selv. Det er ikke rart og godt for kroppen, at du hele tiden taber dig og tager på. Du ville ønske, at du kunne have en mere stabil vægt, men selvom du flere gange har sagt til dig selv: ‘SÅ, nu overholder jeg mig nye livsstil’, så sker det ikke rigtig. Her kan du læse om et simpelt trick, der hjælper dig med at holde din sunde livsstil.

5 Men pludselig er folk begyndt at stoppe med at sige, du har tabt dig

Fordi du har taget på og tabt dig så mange gange, er folk begyndt ikke længere at bemærke det, når du har smidt nogle kilo igen. Fordi din vægt aldrig er den samme, så har de ikke et klart billede af dig på en bestemt måde. Du ved, du har vel sikkert den der veninde, der ALTID vejer det samme, og derfor ville du lægge mærke til det med det samme, hvis der pludselig ændrede sig noget ved hendes vægt. Sådan er det ikke med dig. Dine veninder har et billede af dig i alle vægtgrupper, og tænker derfor ikke over det, hvis du har taget på eller tabt dig.

Continue Reading

More in Sund

Til top