Connect with us

6 ting du tænker, mens du løber

Løbe

Sund

6 ting du tænker, mens du løber

Mens du løber, har du en indre dialog. Der går mange tanker gennem dit hoved, og det er ikke det hele, der giver lige meget mening. Kender du også disse tanker?

Det går skidegodt det her

Du starter ud med at føle, at det går vildt godt. Du har fuldstændig styr på det her. Sådan her kan du da godt blive ved i ti kilometer mere. No problemo, baby. Det kører bare det her. Tankerne om, hvor sej og god du er, kører gennem hovedet på dig. You go, girl!

Jeg kan ikke mere

Men pludselig går det ned ad bakke. Ikke bagstavelig talt – det ville være rart. Det føles derimod som om, det går op ad bakke. Tankerne om, hvorfor du dog skulle ud at løbe, begynder at rulle. Dine tanker skiftes mellem at lyde: ‘Jeg kan ikke mere’ til ‘Jeg kan godt’. Helt indtil, du er nået hjem igen.

Hopper mine bryster meget?

Du synes, at alle kigger på dine bryster. Du føler også, at de hopper lige lovlig meget. Det må være derfor, at de alle kigger sådan. Eller er det, fordi man kan se dine stive nipples? Alle dine tanker går på dine babser.

4 Hvad skal jeg have at spise senere?

Du er ude at løbe, og derfor fortjener du noget lækkert, når du er hjemme igen. Dine tanker går på alt fra, hvilken sund aftensmad du skal have, til om du burde spise bland-selv-slik til aftensmad. What to choose?

Kan jeg holde pause nu?

Det hårdeste ved at løbe er at modstå trangen til at holde pause. Du skal derfor hele tiden overtale dig selv til ikke at stoppe for at holde pause, og du er derfor konstant i dialog med dig selv omkring, om du skal stoppe eller prøve at fortsætte. Desværre taber du ofte den kamp.

Er han en fuckboy?

Hele dit kærlighedsliv bliver vendt og drejet. Det gode ved, at du er ude at løbe, er, at du ikke hele tiden tjekker din telefon for beskeder fra ham fyren, du ser. Men på din løbetur kan du ikke lade være med at overanalysere hans beskeder og de ting, han gør. Det hele bliver vendt og drejet.

Continue Reading

More in Sund

Til top