Foodiefying

Placeholder

Sund

8 grunde til at du burde gå bundløs

Vi bliver lige nødt til at advare dig. Efter du har læst dette, får du lyst til at smide trusserne med det samme.

Det er behageligt

Vi starter med den vigtigste grund, for det er virkelig behageligt at droppe trusserne. Det er kun dig, din vajayjay og dine bukser der hænger ud, som gode gamle venner der har savnet at se hinanden.

Det forhindrer infektioner forneden

Hvis det klør meget dernede, er det bedst, at du dropper undertøjet. Det er nemlig sundt og bedre for den, hvis den får noget luft dernede. Hvis du ikke kan få dig selv til det om dagen, så skift til bundløs om natten, det er bedre end ingenting.

Du slipper for at man kan se trussekanten

Vi har alle set det: En pige i meget stramme og lyse bukser, som ikke har tænkt på at hendes pinke Hello Kitty trusser kan ses igennem. Hvis du begynder at gå bundløs i stedet, skal du aldrig være urolig for dette.

Slut med trusser der gnaver de forkerte steder

Du har uden tvivl prøvet at grave en trusse fri, der havde gemt sig fuldstændig op mellem ballerne. Det vil du slippe for. Hvis det ikke er nok grund til at droppe trusserne, så ved vi ikke hvad er.

Du vil føle dig mere sexet

Klart, et lækkert sæt undertøj kan også være sexet, men hvad kan være mere vovet, end at være helt nøgen i  et par jeans? Det vil give dig selvtillid, at tale med en fyr, der ikke ved, hvad der sker nede i dine jeans lige nu. Bonusinfo: Din kæreste vil også elske det.

Dine bukser vil sidde bedre

Har du et par trusser, du ikke kan bære til en  bestemt kjole, fordi de får den til at sidde anderledes? Væk med trussen – væk med problemet!

Det vil når du mindst venter det føles ganske rart

Det vil være nogle ret interessante følelser, der opstår igennem dagen, når bukserne sidder klods op af din klit. Syningen mellem benene i dine jeans vil være årsag til, at du lige pludselig føles varm dernede. Når det sker, så smil til dig selv og værdsæt det. Det gør da dagen lidt sjovere!?

Du får mindre vasketøj

Og hvem elsker vasketøj? Ingen. Så hvor genialt er det ikke lige?