Connect with us

8 grunde til at du burde træne med din kæreste

Træne med din kæreste

Sund

8 grunde til at du burde træne med din kæreste

Det er ikke altid lige sjovt at træne alene, og det er ikke altid du orker at træne med din veninde, fordi hun snakker meget og træner lidt. Du burde i stedet overveje at træne med din kæreste. Så mange fordele er der nemlig:

Det er sjovere

Det er virkelig sjovt at prøve noget nyt, så kast jer ud i nogle nye træningsformer, hvor man skal være to, for at få noget afveksling. I burde prøve badminton eller squash, det er virkelig sjovt! I kan også skiftes til at finde nye øvelser, som I skal lave. Det sjoveste er, hvis I finder øvelser, som den anden ikke kender, så I får prøvet noget nyt. Jo flere forskellige øvelser I laver, desto bedre resultater får I.

2 I får en masse kvalitetstid sammen

I er i forvejen nødt til at være meget væk fra hinanden på grund af arbejde, studie og andre interesser. I stedet for at tage i fitnesscentret alene, så find ud af, hvornår det passer jer begge at træne, så I kan gøre det sammen. I vil derfor nå jeres fitnessmål sammen uden at gå glip af jeres kvalitid.

I bliver mere motiveret

At få støtte og opbakning fra sin kæreste, er noget af det, der motiverer allermest. Det vil hjælpe jer begge med at komme af sted, og med at gøre jeres bedste.

4 I får en fælles interesse

I kan nu tilføje træning til listen over fælles interesser. Jo flere fælles interesser desto bedre er det for jeres forhold. Det gør forholdet mere spændende, og I bliver tættere på hinanden. I kan aldrig have for meget til fælles.

I træner ikke altid det samme

I mange forhold har den ene person tendens til kun at træne cardio, mens den anden foretrækker styrketræning. Det er langt sundere, hvis der er afveksling i jeres træning, så hvis I træner sammen, kommer der balance i jeres træning.

6  I bliver tættere

I bliver gladere af træning, samt I bliver mindre stressede og får mere lyst til sex. Flere studier viser, at folk der træner ofte, har bedre og oftere sex med deres partnere. Hvorfor ikke træne sammen så?

Sikkerheden er i top

Når I træner sammen, kan I spotte for hinanden, så det ikke går galt med vægtene. I vil derfor træne mere sikkert, end når I træner alene. Og hvem vil være bedre til at passe på dig, end den der elsker dig?

Du vil yde dit bedste

Du vil presse dig selv hårdere, hvis du træner sammen med din kæreste. Stopper din kæreste ikke, så vil du også fortsætte.

Continue Reading

More in Sund

Til top