Connect with us

Chokoladekage til morgenmad kan hjælpe med vægttab

Mad der gør dig sulten

Sund

Chokoladekage til morgenmad kan hjælpe med vægttab

Hvis du er ligeså vild med chokolade, som vi er herinde, så har vi nogle virkelig gode nyheder til dig

Det bliver mere og mere populært at spise chokolade eller chokoladekage til morgenmad. Og Liz Moskow, der er madtrend-ekspert og kulinarisk direktør for Sterling-Rice Group, har for nylig fortalt Food Business News, at den nyeste, store trend, er chokolade til morgenmad.

Men det er ikke engang den bedste del af nyheden 

Videnskaben har endnu slået fast, at chokolade er sundt for os!

Samtidig har man fundet ud af, at det bedste tidspunkt at spise dessert på, er om morgenen. Det er fordi, at din krop så har mulighed for at forbrænde det i løbet af hele dagen. Og det er lidt bedre, end hvis du bare ligger dig under dynen lige efter desserten.

De fandt også frem til, at hvis man spiser morgenmad, der består af chokolade, kombineret med proteiner og kulhydrater, så kan man undgå de der sukkercravings, der normalt kommer op ad dagen.

Man lavede et forsøg på 193 overvægtige voksne, og delte dem i to grupper. Den ene spiste en morgenmad bestående af 300 kalorier, og som var meget lowcarb, mens den anden fik et balanceret måltid med 600 kalorier i – inklusiv chokoladekage.

Halvvejs igennem forsøget havde begge grupper tabt det samme, men efter 32 uger, havde dem, der spiste lowcarb-morgenmad taget i snit 10 kg på igen, mens ‘chokolade-gruppen’ fortsatte med at tabe sig.

Konklusionen

Mere end noget andet, viser det her forsøg, at alt mad kan indgå i en sund kost – og at du sagtens kan tabe dig, selvom du spiser for eksempel chokoladekage. Det hele handler om at få tilpas meget mad, til at du kan styre din sult og dine cravings, og at spise når du er sulten, og stoppe, når du ikke længere er det.

Og så viser det sig igen og igen, at chokolade (eller nærmere kakaoen i chokoladen) er sund for os. Her kan du nok godt regne ud, at du ikke skal spise en hel sukkerfyldt satan af en chokoladebasker hver morgen. Prøv dig frem med nogle sundere alternativer, med lidt mindre sukker og smør – og spis med måde.

Men sørg for at tilfredsstille din chokolade lyst om morgenen, og den ved vi vist alle sammen, at du har …

Kilde: Elite Daily

Continue Reading

More in Sund

Til top