Connect with us

Derfor burde du prøve at gå til dans

Hvilken dans skal jeg gå til?

Sund

Derfor burde du prøve at gå til dans

Det skal være sjovt at træne, ellers kommer du aldrig af sted, og det vil du blive virkelig træt af. Men hvis du ikke er til at træne i et fitnesscenter, og tanken om at løbe gør dig dårlig, hvad pokker skal du så gøre? Det skal jeg sige dig. Du skal prøve at gå til dans.

Jeg danser selv samba, men der findes mange forskellige stilarter af dans. Du skal bare finde din dans. Skal det være ballet, dancehall, breakdance, eller hvad med flamenco? Mulighederne er mange.

Hvorfor lige dans spørger du så, og det skal jeg også sige dig.

Du vil glemme, at du dyrker motion

Der er nogen, der er så frække at påstå, at dans ikke er en sport. Men det er løgn. Dans kan få dig til at dryppe af sved, hvis du giver dig fuldt ud. Men det gode ved dans er, at du glemmer, at du dyrker motion, fordi du har det så sjovt. Jeg har dyrket mange forskellige typer af sport, men noget af det, jeg har tabt mig allermest af var rent faktisk dans. Hvem siger dans ikke er en sport, nu?

Musikken gør dig glad

Musik er lige så stor en del af at gå til dans, som det er at bevæge sig. Musikken hører bare med, og det får dig til at glemme tid og sted. Bum, lige pludselig er der bare gået en time, og du kunne nemt danse en time eller to mere. Musikken gør dig glad, og den får dig til at fantasere hen til et helt andet sted.

Dine veninder vil være misundelige på dine mooves, når I er i byen

Du lærer de lækreste dansetrin, og dem skal du selvfølgelig også bruge, når du er i byen med pigerne. De vil misunde dine lækre mooves. Og hey, så får du også lidt opmærksomhed fra det mandlige køn, og det er da ikke dårligt, vel?

Du vil blive glade for din krop

Hvis du gerne vil være en dygtig danser, er det vigtigt, du har udstråling og føler dig godt tilpas i din krop. Det vil måske være grænseoverskridende i starten, men med tiden vil du lære at være glad for din krop og føle dig selvsikker. Du er lækker. Især når du danser.

Du bruger hele kroppen

Du får derfor også trænet hele din krop, og måske endda nogle dele af kroppen, som du ikke er vandt til at benytte dig af. Du skal derfor ikke tænke så meget over hvilke øvelser, der træner hvilke dele af kroppen. Bare dans og så har du trænet hele kroppen.

Du kan ikke lade være med at smile

Har du haft lang og hård dag på arbejde eller skole? Så vil det hjælpe på dit humør at tage til dans. Slut med ikke at orke at tage til træning efter en lang dag. Når du går til dans, kan du sagtens overskue det. Du ved, hvor glad du bliver.

Continue Reading

More in Sund

Til top