Connect with us

Derfor er det bedst, at du løber om morgenen

Løbe om morgenen

Sund

Derfor er det bedst, at du løber om morgenen

Hvis du er i tvivl om, om du skal løbe om morgenen eller om aftenen, har vi svaret til dig her. Du burde løbe om morgenen. Er du ikke helt overbevist endnu? Så har vi her hele fem årsager, der burde overbevise dig.

Du bliver mere produktiv

Du er langt mere produktiv resten af dagen, hvis du starter dagen med at løbe. Sådan er det generelt med træning. Men nu handler artiklen om løb, og derfor burde du vælge at løbe om morgenen. Det er ikke kun dine ben, der bliver sat i gang fra morgenstunden af, det er også dit hoved. Når du løber om morgenen, er det også hjernegymnastik for dig. Du får nemlig tænkt dagens program godt igennem, inden du kaster dig ud i det. Til forskel fra når du løber om aftenen, hvor du kan have tendens til at tænke på alle de negative ting, der er sket i løbet af dagen. Din løbetur bliver dermed langt mere positiv, hvis du løber om morgenen, og du bliver endda glad.

Maven er ikke fuld af mad

Det er virkelig ikke rart at løbe med maven fuld af mad, og den situation er svær at undgå, hvis du løber om aftenen efter en hel dag med mad. Men hvis du til gengæld løber om morgenen, så føles maven let og behagelig, og det vil føles langt bedre at løbe. Men det vil ikke kun føles godt, din præstation vil også være langt bedre.

Der er ikke lige så mange ude at løbe

I alle byer er der et sted, hvor alle elsker at løbe. I København er det rundt om søerne, i Århus er det for eksempel rundt om Brabrand Sø. Men det betyder også, at der er fuldstændig proppet med mennesker, der altid er ude at løbe om eftermiddagen. Det er der til gengæld ikke, hvis du bare vælger at løbe om morgenen. Smart, ikke?

Du har altid tid til planer

Hvis du løber om morgenen, har du altid tid til at ses med dine veninder efter arbejde eller skole. Ikke noget med ‘Nej, jeg kan ikke drikke kaffe i dag, jeg bliver nødt til at løbe’. Nope, du er altid available, hvis du får din løbetræning overstået om morgenen.

Den helt rigtige temperatur

Dette gælder mest om sommeren, når vi er så heldige at have en sommer, hvor der rent faktisk er sol. Men du præsterer langt bedre, hvis du løber på et tidspunkt, hvor det ikke er for varmt, og det er altså om morgenen. Det er i hvert fald sygt irriterende at få en dårlig løbetid, bare fordi du løb, mens det var for varmt.

 

Kilde: Popsugar

Continue Reading

More in Sund

Til top