Connect with us

Eksperten giver dig 5 øvelser til maven, og kun én er mavebøjninger

Vil du føle dig stærk og have synlige mavemuskler?

Sund

Eksperten giver dig 5 øvelser til maven, og kun én er mavebøjninger

Har du hørt om Emily Skye? Hvis ikke, så er du gået glip af noget, i hvert fald hvis du gerne vil være sund, stærk og energifyldt. Hun går ind for at være strong-not-skinny, og hun deler gerne ud af sine tips på sin Instagram-profil, hvor hun har over to millioner følgere. Du får her fem af hendes favoritøvelser til en stærk core, der hjælper mod en fladere mave.

 

Lav hver øvelse 40 sekunder, og hold så pause i 20 sekunder, før du går videre til næste øvelse. Efter alle fem øvelser holder du et minuts pause, og så laver du fem omgange mere. I alt ender du op på seks omgange med de fem øvelser i hver.

Mountain climbers – Spiderman edition

Stil dig i en plankestilling med dine hænder lige under dine skuldre, strakte ben og fødderne samlet, mens du spænder op i din core. Bøj dit venstre knæ ud og op mod din venstre albue, og hold dine hofter så parallelle til jorden som muligt, så ikke noget med at strutte med numsen. Sæt foden tilbage til startposition, gentag med det andet ben og fortsæt så med at skifte. Sådan gentager du øvelsen i 40 sekunder.

Næste side >>

Continue Reading

More in Sund

Til top