Connect with us

Få overblik over kalorieindholdet i din mad

Der er kalorier i al mad du spiser, men hvor meget?

Sund

Få overblik over kalorieindholdet i din mad

Tænker du på kalorieindholdet, når du skal vurdere om noget mad er sundt? Sundhedsblogger Lucy Mountain vil gerne gøre folk mere bevidste om antallet af kalorier i maden. Ikke fordi hun mener, at du skal tælle kalorier, men fordi der er så meget fokus på sund og usund, at næringsindholdet i mad og glæden ved at spise forsvinder lidt i al det tælleri. Sundt eller usundt, så handler det ifølge Lucy om at være klar over næringsindholdet i maden, man spiser.

Sundt eller ej, så mener hun ikke, at du kun skal spise de sunde kalorier. Det handler om at kunne kontrollere sig, når man spiser usundt. Hvis du spiser en sund og varieret kost normalt, så skal du ikke se en Snickers som usund og som skyld i, at du tager på. Faktisk vil hun gerne gøre lidt op med begreberne usund og sund mad, for mange ser sund mad som kaloriefattig mad, og der er hun ikke enig.

Lucy har lavet en Instagramprofil, der hedder theFFFeed, hvor hun sammenligner forskellige madvares kalorieindhold med hinanden. Du kan se profilen her. Der kan du blive lidt klogere på den mad, du spiser.

Morgenmadsskålen

Var det noget med en lækker proteinholdig morgenmad med lækker topping? Lucy sætter ikke de to forskellige skåle med grød og topping i kategorien sund eller usund. Det handler om næringsindholdet, og det kan give dig den energi, du har brug for.

Næste side >>

Continue Reading

More in Sund

Til top