Connect with us

Find ud af, hvilken type du er, og bliv fri for dine usunde spisevaner

Spiser jeg korrekt?

Sund

Find ud af, hvilken type du er, og bliv fri for dine usunde spisevaner

Vil du gerne leve sundere? Et godt råd, der kan hjælpe dig i den rigtige retning, er, at finde ud af, hvilken form for ’spiser’ du er. Mange koncentrerer sig udelukkende om, hvad de spiser, og ikke hvorfor de spiser. Ifølge Brad Lahm – grundlægger af The Breathe Life Healing Center, er ‘hvorfor’ lige så vigtig som ‘hvad’.

En sundere livsstil

Et vægttab kræver selvfølgelig mere end blot at finde ud af, hvilken af nedenstående typer du er, men det er helt sikkert et skridt i den rigtige retning i kampen om en sundere livsstil.

Hvis du klikker videre, finder du et portræt af de seks typiske ’spisere’. Der findes dog også andre typer – og måske er du endda din helt egen type!

1 Den følsomme spiser

Disse spisere har en tendens til at fylde et tomrum og en følelse med mad uden egentligt at tænke over det. “Du forvirrer dine følelser,” siger Lahm. “Du tror, du keder dig, men det dækker i virkeligheden over en anden følelse som sur, ensom, glad eller lykkelig, faktisk”

For at komme denne vane til livs, er det vigtigt at være bevidst om den. “Kom i kontakt med følelsen bag trangen til at spise. Overvej også en ’spise-karantæne'”. Er problemet for eksempel koncentreret til om aftenen, kan du fra klokken 20 til sengetid have en regel om, at du ikke indtager mad i dette tidsrum.

Næste side >>

Continue Reading

More in Sund

Til top