Connect with us

Her finder du sund take-away i storbyerne

Sund

Her finder du sund take-away i storbyerne

Nogle gange skal det bare gå hurtigt og være nemt. Enten fordi du har haft en lang, travl dag, eller egentlig bare ikke gider stå og være kreativ i køkkenet. Og det skal der bestemt være plads til.

Ernæringsekspert Per Brændgaard har faktisk udtalt, at han ikke har lavet mad i 10 år! Han mener, at alt for mange lider af madlavning – og at mad ikke behøver være hjemmelavet for at være sundt. Selvom du ikke behøver være ligeså ekstrem, er der bestemt ikke noget i vejen for at købe mad udefra – heller ikke flere gange om ugen. Det handler bare om at finde de gode steder. Her har vi hjulpet dig lidt på vej.

København

Fredcos Deli

Hos Fredcos kan du, som mange andre steder, få en bland-selv-salat. Men det er bare som om, at deres salat altid er lidt friskere og sprødere, end andre steder. Der er et lækkert udvalg af helt traditionelle grøntsager, som bestemt er et besøg værd.

Grønnegade 32, kld., København K & Vesterbrogade 43, København V
fredco.dk

The Yogurt Shop

Elsker du skyr? Så får du det perfekte udvalg her. Du bygger selv din portion, med skyr eller yoghurt i bunden, frugtpuré og så toppet med mysli. Og så er der selvfølgelig også færdiglavede, så du ikke selv behøver tage beslutningen.

Ny Adelgade 7, 1104 København K
instagram/theyogurtshop/

Sticks’n’Sushi

Sushi er måske det bedste i verden. Men man skal ikke undervurdere den mængde ris, der også følger med. Hvis du skal køre den helt sunde linje en dag, så prøv nogle af deres salater. For eksempel er deres sashimi-menuer virkelig lækre (selvom det er i den dyrere ende).

sushi.dk

We Do Food
Hos We Do Food kan du også  blande din egen salat mellem en masse spændende ting eller få en der er bestemt for dig.

Halmtorvet 21, København V & Østerbrogade 151, København Ø
wedofood.dk

7-eleven

Når det skal gå virkelig hurtigt, er der også mange sunde alternativer i 7-eleven. Her kan du både få friske, hårdkogte æg, friske gulerødder og en havremuffin fra Palæo. Både Palæo og Cofoco leverer også salater – her vil vi især anbefale den Spicy Tuna fra Cofocco og Palæosalat med sweet chicken. De er virkelig gode!

7-eleven.dk

Aarhus

I Aarhus er der selvfølgelig også 7-eleven – så det er et godt sted at starte. Men ellers kommer der her en række virkelig lækre og sunde take-away-muligheder.

Fika

Her kan du blande salat til den helt store guldmedalje. Der er både traditionelle og lidt mere specielle salat-ingredienser – og flere varianter af humus.

Jægergårdsgade 47, 8000 Aarhus C
Fika.dk

Cafe Glad

Her er der udover lækre bland-selv-salater også varme retter, wraps og en lækker brunch.

Frederiks Allé 127, 8000 Aarhus C
cafeglad.dk

Ren og Stærk

Dette koncept er low carb high fat og er meget smagfyldt. Her kan du få både salater, varme retter, wraps, kager, smoothies og proteinshakes. Her er deres portioner virkelig store, så du bliver garanteret mæt, selvom det er en sund omgang (det gør dit mandlige selskab også, som ofte kan være et problem).

Mejlgade 51D, 8000 Aarhus C
Renogstærk.dk

Juicestop

Udover meget lækre grøntsags- og frugtjuice, serverer de også salater, hvor du selv kan vælge tilbehør og lækre sunde(re) kager.

Badstuegade 4, 8000 Aarhus C
Juicestop

Aalborg

Eatlow

Dette er ret nyåbnet i Aalborg, og er et sted, hvor du kan mikse og matche, som du har lyst til. Konceptet er palæo, low carb, high protein og low kcal.

Reberbansgade 20, 9000 Aalborg
Eatlow.dk

Caspars Street food

Her får du sund fastfood lavet af gode råvarer. Du finder både smagfuld toast, næringsholdig salat, proteinfyldt myslibar, friskpresset juice, et opkvikkende grøntsags-shot eller velbrygget kaffe.

Algade 55, 9000 Aalborg
Caspars.dk

Odense

AC Deli

Her finder du 12 variationer af de lækreste salater – så der er noget til enhver smag. Det hele er friskt og mætter godt.

Læssøegade 3, 5000 Odense C
acdeli.dk

Dlight

Dligth Take Away har erstattet den usunde fastfood med et sundere alternativ med danske klassikere og tilbyder alt fra smørrebrød og salater til sandwich og rustikke retter.

Middelfartvej 119 B, 5200 Odense V
dlight.dk

Continue Reading

More in Sund

Til top