Connect with us

Her er hvad topmodellen, Karlie Kloss spiser på en dag

hvad spiser supermodel kylie kloss

Sund

Her er hvad topmodellen, Karlie Kloss spiser på en dag

Karlie Kloss har været ansigt for rigtig mange store mærker, og mest iøjenfaldende er nok hendes år som angel for Victoria’s Secret. Og der er ingen tvivl; den 24-årige amerikaner er gudesmuk!

Derfor er det også meget sjovt at dykke ned i, hvad hun gør for at holde sin smukke modelkrop på toppen. Det kræver selvfølgelig virkelig hårdt arbejde, mange timer i træningscenteret og en masse professionelle omkring sig, der kan hjælpe når som helst.

Men det er da stadig sjovt at se, hvad sådan en topmodel egentlig spiser på en dag. Måske der er noget inspiration at hente?

Det spiser Karlie Kloss på en dag

Hun har netop fortalt Stylecaster, hvad hun spiser på en typisk dag.

“Normalt begynder jeg min dag med en æggehvide-omelet med avocado og tabasco-sovs – og en kaffe med mandelmælk” fortæller hun.

Det lyder nu ikke dårligt, synes vi. Masser af proteiner fra ægget og sunde fedtstoffer fra avocadoen. Chili fra tabasco’en sætter fut i forbrændingen og gør dig hurtigere mæt, fordi dine smagsløg bliver stimuleret.

Til frokost fortæller Karlie, at hun spiser protein og grøntsager. Vidt begreb, godt nok, men udgangspunktet er godt nok. Masser af grønt og godt med proteiner.

“Til aftensmad spiser jeg magert kød eller fisk med grøntsager”. Så ligesom til frokost, godt med grønt og protein.

Alt i alt lyder det som en fin dag i mad. Det er dog lige i underkanten i forhold til  kulhydrater, og man kunne snildt spise et stykke rugbrød til frokosten og kartofler eller rodfrugter til aftensmad. Hvis du går all in på Karlies diæt, vil du nok opleve en del sult, og ikke få det optimale ud af din træning. Men prøv dig frem og mærk efter. Måske du og Karlie deler appetit og præferencer …

 

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

Kilde: Insider

Continue Reading

More in Sund

Til top