Connect with us

Jennifer Anistons morgenmad er så simpel, at du nemt kan kopiere den

Sund

Jennifer Anistons morgenmad er så simpel, at du nemt kan kopiere den

Hvad siger du så? Serveret på et sølvfad får du her en morgenmad lavet af Jennifer Aniston. Ja altså, det er ikke hende, der kommer til at servere den for dig, men du kan spise præcis det, hun spiser. Hvem vil ikke gerne få lidt inspiration? Og så fra så smuk og skøn en kvinde.

Hun ser bragende godt ud, skinner som solen, og så er hendes morgenmadsrutine slet ikke så svær at gøre efter.

Det kan godt være, at Jennifer Aniston er toppen i Hollywood, men hendes morgenmad er altså tilgængelig for alle os dødelige. Hver morgen efter hun har gået en tur med sine hunde, spiser hun et overraskende simpelt morgenmåltid. Nemlig et stykke toast smurt med kokosolie og med friske æg fra hønsehuset i hendes baghave.

shutterstock_254083624

Og det er ikke kun, fordi Jennifer ser fantastisk ud, at du burde kopiere denne vane, måltidet er også en perfekt sammensat morgenmad; der er sund fedt fra kokosolien, masser af proteiner fra æggene og lidt kulhydrater til at gøre hende mæt og tilfredsstillet helt indtil frokost.

Jennifer har sikkert et helt hold af folk, der hjælper hende med at stå så skarpt, som hun gør. Men vi kan alle sammen inkorporere hendes simple morgenmadsrutine i vores dagligdag – og føle os lidt Hollywoodagtige.

Kilde: Popsugar Fitness

Continue Reading

More in Sund

Til top