Connect with us

Så nemt kan du øge dit vægttab

Du kan øge dit vægttab på de her tricks

Sund

Så nemt kan du øge dit vægttab

Hvis målet er lykke, men rejsen dertil er fyldt med negativitet, når du aldrig dit mål. Derfor er det vigtigt, at du tænker positivt om dig selv – også selvom du er igang med at ændre lidt på din krop.

 

Dét sker i kroppen, når du tænker negativt om den

Når du bliver sur over din krop, stiger pulsen, dit fordøjelsessystem lukker ned og dit stress- og insulinniveau skyder i vejret. Det får din krop til at holde på fedt i stedet for at bygge muskler. Du tænker måske, at det er ret svært at tænke positivt om noget, man ikke kan lide synet af. Men hvis vi giver dig nogle redskaber til at tænke bedre om dig selv, må du love os, at du gør en oprigtig indsats for at vende den negative tankegang.

Du skal elske dig selv – og sige det

Du skal have en mantra, somdu skal sige inde i dig selv mange gange i løbet af din dag. Sig din mantra når du ser dig selv i spejlet, har lyst til at spise usundt eller kommer til at tænke de dårlige tanker. Dit mantra kunne være “Jeg er stærk”, “Jeg er god” eller “Jeg elsker mig selv sundere”.

Lav nu noget du får det godt af

Det er forskelligt, hvad folk forkæler sig selv med. Det kan være motion, massage, en tur i spa, en ansigtbehandling eller bare en gåtur. Lav noget, hvor du har en god følelse i din krop bagefter og husk den følelse. Det vil give dig en god energi og motivere dig til kun at lave ting, du får det godt af.

Læg den fra dig

Mad kan sagtens have magten over dig, så du spiser for meget, for usundt og for hurtigt. Hvis du i stedet gør maden til din partner in not so much crime, kan du lægge den fra dig. Se dig selv som guddommelig, der kun fortjener den bedste mad. Ikke chips, en fed burger eller et måltid som gør dig træt. Du fortjener lækre og friske råvarer i skønne farver. Ser det lækkert ud, har du også lyst til at spise det.

Find roen

Det kan lyde som en fjollet ting, men det ændrer ikke det faktum, at det er sandt. Langsomme og dybe vejrtrækninger kan være med til at få dit sind til at finde ro. Så selvom du måske føler, at det er én stor løgn at stå foran spejlet og sige til dig selv, at du elsker din krop, mens du trækker vejret dybt, så hjælper det altså. Plus at de dybe vejrtrækning detoxer din krop.

 

Shero

Kilde: womenshealthmag.combodyandsoul.com.au

Continue Reading

More in Sund

Til top