Connect with us

Shero anbefaler: Sådan undgår du, at din vajayjay lugter

En vagina lugter, når der er noget galt dernede.

Sund

Shero anbefaler: Sådan undgår du, at din vajayjay lugter

Shero anbefaler: Sådan undgår du, at din vajayjay lugter

Af en eller anden grund så er det lidt et tabu at snakke om en lugtende vajayjay, men let’s face it, det er noget, alle piger oplever. Selvom der er mange, der oplever at lugte forneden, er det stadig træls, især i de perioder, hvor man selv kan lugte det gennem sine bukser. Se her, hvordan du kan undgå så slem en lugt.

Hvad?

En lugtende vajayjay kan lugte slemt af forskellige årsager. Den kan lugte lidt af fisk eller måske et surt mælkeprodukt. Der kan sagtens være hormonelle grunde til, at du lugter en smule i korte perioder, du ved, din menstruationscyklus. Lugter den i en længere periode, er det nu, du skal sætte ind.

Der er nogle tricks, du kan gøre, for at den lugter mindre. Lad være med at drikke ting med meget sukker i, og spis meget mindre sukker, hvidt brød og pasta – så faktisk skal du bare spise sundt. Og så vask dig forneden kun med vand eller en intimsæbe, som er beregnet til din følsomme veninde dernede. Sådan bør du faktisk altid vaske dig.

Hvorfor?

Sukker kan ændre pH-værdien forneden, og har du tendens til svamp, så er sukker også med til at fremme svamp – og det giver altså en lugtende mis. Bruger du en sæbe, der ikke er lavet specielt til dine kvindelige dele forneden, kan det også ændre på din pH-værdi, og det kan også give en lugtende mis.

Virker det ikke at spise sundt og bruge en intimsæbe, så tag forbi din læge. Det kan også være, du har en infektion dernede, og det er bare aldrig rart.

Continue Reading

More in Sund

Til top