10 barnlige ting, du gør, selvom du er i dine 20’ere

De her barnlige ting gør mange, selv når de er 20

author
Emilia Jacobsen

Det er da rimelig okay at have nogle barnlige sider stadigvæk, ikke? Ellers bliver livet simpelthen for kedeligt. Mon ikke du kan genkende nogle af nedenstående punkter? Måske du endda kan tilføje endnu flere til listen.

1 Ser Disney-film

Den kan vi vist ikke komme udenom. Det er og bliver jo de bedste film, der nogensinde er lavet. De minder om din barndom og er mindst lige så gode, som de var, dengang du var lille. Det er allerhyggeligst at se dem sammen med din veninde, så det kan I sagtens finde på. Det er selvfølgelig ikke kun udelukkende Disney, men også andre gode animations- eller tegnefilm. Du kan også snildt finde på at tage i biffen for at se den sidste nye.

2 Spiser mælkesnitter

Mælkesnitter var the shit at få med i madpakken, da du var lille – hvis du da var så heldig. Og det fantastiske er, at de nærmest smager endnu bedre i dag. Så selvom de nok er lavet med børn som målgruppe, så er du altså en af de flittige købere.

Hvis du elsker mælkesnitter, skulle du prøve at tjekke denne cheesecake ud, der smager som én stor mælkesnitte.

3 Prøver forlystelser

Det kan godt være, at du med alderen bliver en smule mere rundtosset og kvalm, men hold nu op, hvor er det altså stadig sjovt at gå i forlystelsespark. Du har altid den sjoveste dag, når den står på skøre, tossede, hurtige og farlige forlystelser med veninderne eller familien.

4 Taler med mad i munden

Måske gør du det faktisk endnu mere nu, end du gjorde, da du var lille. For der er ikke rigtig nogle til at fortælle dig, at du ikke må. Du er din egen herre, og derfor kommer din iver altså til at dominere nogle gange.

5 Spiser fredagsslik

Da du var lille, var der noget, der hed fredagsslik. Og det er der altså også til tider nu til dags. Nu gør du det bare ikke, fordi du kun må spise det på den dag for dine forældre, men fordi du prøver at leve sundt i hverdagene.

6 Gynger

Det er svært at gå forbi en legeplads uden liiiiige at snuppe en tur på gyngen. Du har helt sikkert også prøvet de gode, gamle tricks med at gynge så højt som muligt, gynge i takt med din veninde eller kæreste eller hoppe af gyngen, mens den er i gang.

7 Græder over små, dumme ting

Tja, det holder du nok aldrig op med at gøre. Det er ikke engang, fordi det er så meget anderledes fra, da du var lille. Du kan nemlig tude over den mindste ting som at tabe din mad på gulvet eller snuble over en kantsten. That’s life.

8 Hopper i vandpyt

Indrøm det. Hvis du har gummistøvler på, kan du ikke lige lade være med at gå i vandpytterne. Og så hænder det altså, at du også laver et lille hop.

9 Maler i malebog

Det er jo blevet en trend, så det er måske ikke så barnligt alligevel. Men det er det jo, hvis du tænker på, hvor meget du gjorde det, da du var lille. Barndommen længe leve.

10 Ser julekalender

Du skal i hvert fald følge med i de gode, gamle, når de bliver genudsendt. Og så kan du også godt finde på at give de nye en chance. Man skal nemlig ikke kimse af julekalendre og den stemning og de minder, der er ved at se med.