10 Disney-prinsesser, som de ville se ud, hvis de havde et job i den VIRKELIGE verden

Foto/ Disney

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, hvordan Disney-prinsesser ville se ud, hvis de levede ude i virkeligheden – i den virkelige verden? Det har vi. Måske har du allerede tjekket billederne, der viser, hvordan Disney-prinsesser ville se ud i helt almindelige hverdagssituationer … Men hvordan ville de mon se ud i et helt almindeligt job? Det har den amerikanske illustrator Matt Burt givet et bud på til Simple. Thrifty. Living.

Læs også: DENNE Disney-prins skal du date ifølge dit stjernetegn

For Matt Burt var det vigtigt at portrættere de 10 Disney-prinsesser i de job, der VIRKELIG gør en forskel ude i verden. Derudover ville han gerne illustrere Disney-prinsesser i job, som ofte er mandsdominerede. OG! Som det sidste var det vigtigt for ham, at de forskellige job naturligvis passede til Disney-prinsessernes personlighed.

SÅ! Hvordan mon Disney-prinsesserne ville se ud i virkeligheden, hvis de altså havde et job i den virkelige verden? Klik dig gennem galleriet her!

1. Anna & Elsa: Klimaforskere

Anna, Elsa og borgerne i Arendelle ved ALT om de vilde klimaforandringer, der netop nu finder sted. Olaf, deres ven, elsker sommer, sol og varme ting. Anna og Elsa er fuldstændig klar over, hvad den gobale opvarmning betyder – og de dedikerer derfor deres liv til at studere de voldsomme klimaforandringer.

www.burtdesign.org

Læs også: 10 fejl i Disney-film, du ALDRIG har lagt mærke til

2. Ariel: Popstjerne

Ariel ELSKER musik og er SÅ dygtig til at synge. Og fordi hun har så meget talent, har hun naturligvis besluttet sig for at leve af musikken. Hun vandt endda platin for sin single “Part of Your World” og skriver og producerer selv sin egen musik på sit eget pladeselskab, som hedder ‘Seven Seas Records’.

www.burtdesign.org

3. Askepot: Dyreværnsaktivist

Askepot ville måske ikke have klaret skærrene så godt uden sine dyrevenner. Og det er nu hendes STØRSTE ønske at se dyr blive behandlet med respekt. Derfor har hun startet en nonprofitorganisation, som promoverer dyrevelfærd og dyrs rettigheder.

www.burtdesign.org

Læs også: Denne Disney-film passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn

4. Aurora: Chef i kaffefirma

Aurora fra “Tornerose” ved om nogen, hvor svært det kan være at vågne. Derfor har hun gjort det til sin karriere netop at hjælpe andre med at holde sig vågen – efter hun selv vågnede fra sin laaaaange søvn. Og hvad hjælper, hvis man er træt? Yes, kaffe. Aurora er chef i kaffefirmaet “Spinning Wheel Coffee”, som er en af de mest populære kaffekæder i verden.

www.burtdesign.org

5. Belle: Universitetsrektor

Belle ELSKER at læse. Det ved vi. Og derfor er hun da også blevet inspireret af sin kærlighed til bøger og blevet akademiker. Efter sin ph.d. blev hun rektor på et stort universitet. Nu er hendes mål billig og lige uddannelse for ALLE. Yay!

Disney-prinsesser job

6. Jasmin: FN-ambassadør

Jasmin har ALTID kæmpet for retfærdighed. Og hun er i hvert fald IKKE en præmie, man kan vinde. Jasmin er den fødte politiker, og hun er nu ambassadør for Agrabah i FN. Et af hendes vigtigste initiativer er at beskytte kvinders rettigheder ved at sørge for, at ALLE kvinder bliver behandlet fair i alle verdens lande.

www.burtdesign.org

Læs også: 8 Disney-tatoveringer, du bare MÅ overveje at få

7. Mulan: Advokat

Da Mulan var i militæret oplevede hun selv, hvor meget diskrimination, der var. Derfor blev hun advokat og kæmper nu for lighed på universiteter, så mænd og kvinder kan få de samme rettigheder, behandling og muligheder. Derudover kæmper hun for at hjælpe alle, der har oplevet modgang på grund af sit køn.

www.burtdesign.org

8. Pocahontas: Leder af græsrodsbevægelse

En af vores mange Disney-prinsesser, Pocahontas, er i virkeligheden fyldt med kampgejst. Og det ser man, når hun beskytter jorden og alt det, der maler vindens farver frem … Hun er leder af en græsrodsbevægelse, som har gjort det til deres mærkesag at sørge for, at vi alle passer godt på miljøet. Hun kæmper for mere bæredygtighed ved at være aktivist og skabe opmærksomhed omkring miljøet.

Disney-prinsesser job
www.burtdesign.org

Læs også: Se den VILDESTE fanteori om Frozen

9. Rapunzel: Neurolog

Rapunzel fra “To på flugt” er født med særlige, helende kræfter. Derfor fik Rapunzel en doktorgrad, efter hun reddede sin fremtidige mand, Eugene Fitzherbert. Rapunzel har specialiseret sig indenfor neurologi og er blevet en ledende ekspert indenfor sit felt. Nu er det naturligvis hendes største ønske at hjælpe så mange mennesker som overhovedet muligt.

www.burtdesign.org

10. Snehvide: Psykolog

Snehvide er kendt for at være enormt empatisk og for at passe godt på alle mennesker omkring sig. Hun har fået en doktorgrad i psykologi og er en af de førende eksperter indenfor mentalt helbred. Derudover præsenterer hun sin forskning på konferencer … MEN! Hun har også tid til at være der for sine patienter.

www.burtdesign.org

Har du mod på at se flere Disney-prinsesser? Så tjek disse billeder af, hvordan Disney-prinsesser ville se ud i virkeligheden! Altså … Hvis de var RIGTIGE mennesker.

Læs også: 12 tegn på, at du og din veninde aldrig bliver voksne og elsker det