10 grunde til, at din far er den bedste i verden

Har du husket at takke din far?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Fars dag er den ENE dag på året, hvor far er den bedste. Eeeej, det passer ikke. For din far er den bedste HVER dag. Ikke? Vi har samlet en liste med 10 grunde til, at din far er den bedste i verden.

Læs også: 8 upassende ting, du kan give din far til fars dag

1. Han er dit forbillede

Din far er den bedste, når han er venlig mod ekspedienten i brugsen. Når han hjælper en fremmed med et fladt dæk på landevejen. Og når han behandler din mor som en dronning. Derfor er han dit forbillede på rigtig mange måder.

2. Han giver dig tryghed

Når din far er i nærheden, skal det hele nok gå. Ikke?

3. Han fikser ALT

Er din cykel punkteret? Din far skifter slangen. Skal du have sat en lampe op? Din far fikser den. Skal du have nyt køkken? Det kan din far da OGSÅ ordne. Hvorfor er det, at fædre bare er så skidehandy? Ikke, at vi brokker os.

4. He knows shit

Hvad fanden er det nu lige, at den der årsopgørelse går ud på? Det ved din far selvfølgelig. Og han hjælper dig selvfølgelig både med at finde den bedste internetløsning, den fedeste feriepakke OG fikser dine skatteoplysninger.

5. Han er gavmild

Hvis det er sidst på måneden, kan du ALTID skrive og tigge lidt dollars af din far. En hurtig SMS og der ryger en generøs Mobilepay retur fem minutter efter. Tak, far.

Læs også: 9 fars dag-gaver din far bliver megaglad for

6. Han siger (næsten) aldrig nej

Da du var yngre, kunne du plage din mor til DØDE – uden at hun knækkede. Sådan er det ikke med din far. Han har nemlig RIGTIG svært ved at sige nej til sin lille pige, hæhæ.

7. Han er den BEDSTE chauffør

Hvor mange gange er du ikke blevet hentet af din far? Fra en fest, en lejrtur, en festival – eller bare fra IKEA? Far står jo ALTID klar med et lift.

8. Du er hans soft spot

Og det er jo, fordi han ikke kan nære sig. For han eeelsker sin lille pige – helt ubetinget. Du er virkelig hans soft spot – og det udnytter du selvfølgelig. Bare en lille smule …

9. Han giver de bedste kram

Din fars krammere er bare de BEDSTE i verden. Og sådan er det.

10. Han er din største fan

Din far har i smug hængt avisklip op på sit kontor eller i værkstedet, fra da du vandt sølv i ridning/svømning/hækling. Og han kigger stadig stolt på udklippene HVER gang, han går forbi dem. For han er din største fan.

Læs også: Sådan får du din mor til at leve ENDNU længere