10 grunde til, at du bør rejse med veninden fremfor en fyr

At rejse med veninden ER bare federe end at rejse med kæresten

author
Emilia Jacobsen

Der findes virkelig mange fordele ved at rejse sammen med en fyr, men omvendt findes der altså også bare geniale grunde til at snuppe en tur med veninden i stedet. Vi har fundet de ti mest geniale grunde frem – er du ikke også enig? Skynd dig hellere at booke den næste rejse med veninden.

Læs også: 6 ting, du ved om din veninde, hvis I har rejst sammen

1 I lærer hinanden ENDNU bedre at kende

Når du skal rejse med veninden, kommer I til at gå op og ned ad hinanden konstant. Og det er altså en GOD ting! For når I kommer hjem, kender I hinanden endnu bedre, end I i forvejen gjorde. Det er guld værd.

2 I kan få tonsvis af grineflip

Ikke at vi siger, du ikke kan få grineflip med en fyr. Men grineflip med veninden er bare noget HELT specielt, og på en rejse er der altså virkelig plads og tid til mange af dem.

3 Du kan være lige så lang tid om at gøre dig klar, som du vil

Din veninde er nemlig med garanti lige så lang tid om det.

4 I kan dele tøj

Hvor smart er det lige? Faktisk kan I nærmest pakke kufferter systematisk, så I har ALT at vælge imellem, når I er af sted. Hvis du rejser med en fyr, er det måske lige knap hans t-shirt, du kan låne.

5 I får kvalitetstid sammen

Og det er altså kvalitetstid, I aldrig kommer til at glemme. I kommer til at skabe sååååå mange minder sammen på kort tid, fordi I er sammen 24/7 og oplever nogle helt andre ting, end I ville opleve derhjemme.

6 I kan flirte jer til vin på restauranten

Det ER altså bare lidt sværere at flirte sig til gratis ting, når kæresten sidder ved siden af …

7 I kan shoppe helt uden afbrydelser

Aaaaaah, skønno. Det kræver selvfølgelig, at I begge er til shopping. Men anyways, så er din veninde helt sikkert mere tålmodig, end fyren ville være.

8 Et skænderi eller diskussion kan klares lettere

Det er let for jer som veninder bare lige at splitte jer lidt op i en time eller to – hvis det overhovedet kræver så lang tid. Det ER altså bare sværere at gøre, når man rejser sammen med kæresten, fordi man er mere afhængige af hinanden.

9 Du kan få god inspiration til strandfrisuren

Det er i hvert fald ikke noget, fyren kan give dig. Med mindre han selvfølgelig kører en klassisk man bun, og du bliver inspireret af det.

10 Du undgår at svede ENDNU mere end nødvendigt

Okay, den her gælder kun, hvis I tager på solferie. Men tænk engang, hvor meget unødvendig sved, du producerer, når du har sex med en fyr i varmen. Det behøver du sleeet ikke at tænke på, når du skal rejse med veninden.