10 irriterende typer, du HELT sikkert kender fra Facebook

author
Anja Bruneskjold

Yes, du kender dem. De irriterende typer fra Facebook. Har vi ret? Vi har samlet nogle af de ALLERMEST irriterende af slagsen. Kan du mon føje flere til listen?

Læs også: Disse 4 penistyper giver det bedste sex

1 Typen, der dokumenterer det åbenlyse

“Det sner!”, “Solen skinner!”, “Øv, nu regner det!”
Jep, vi har ALLESAMMEN opdaget det. Vi har nemlig vinduer. Og vi har også selv været udenfor …

2 Typen, der tjekker ind ALLE steder

Det der med at tjekke ind i fitnesscentret er altså stadig en ting. Så ja, det er der altså maaange, der gør. Hver gang. Og det er de samme typer, der også tjekker ind, når de er en tur på McDonald’s eller sidder i toget mod Århus. Sorry, men det er altså ikke interessant.

Læs også: 7 venindetyper, du kender fra din egen venindegruppe, når I er i byen

3 Typen, der kommenterer ALT

Du har stensikkert en helt bestemt person fra din venneliste i tankerne lige nu. Yes, typen, der har en mening om ALT. Og altså derfor også kommenterer på samtlige billeder, delinger fra aviser og diverse statusopdateringer.

4 Typen, der vil have opmærksomhed

Alle kender til det der med at have det skidt. Jep. Den er vi med på. Men hvorfor skal man skrive det i en statusopdatering på en måde, hvor folk skal plage for at få mere info? “Øv, tænk at nogle mennesker kan være SÅ lede … Jeg tuder.” Alle kan jo se, at vedkommende bare vil have, at man skal spørge, hvad der mon er sket.

Læs også: 13 ting, du kender, hvis du har store bryster

5 Typen, der bare ikke forstår Facebook

Nogle af de mest irriterende typer på Facebook, er faktisk dem, der ikke forstår det. Og ja, du har helt ret. Det er nemlig forældre og bedsteforældre. Nej, du bør ikke skrive tillykke til Hanne på din EGEN væg. Sandsynligheden for at hun ser din hilsen, er jo lig nul. Og nej, billeder af børnebørn med lorteble er altså heller ikke et hit. Hverken hos børnebørnene selv eller alle os andre.

6 Typen, der uddeler held og lykke

Yes, vi elsker held og lykke. Hvem gør ikke det? Og hvem vil ikke gerne have en masse af det? Det vil vi alle. Men det hjælper altså ikke et dele eller at et meme til udvalgte mennesker på vennelisten, hvor der står en eller anden random tekst med held og lykke-ord.

Læs også: 3 ting, du skal STOPPE med at gøre i en gruppechat på Facebook

7 Typen, der deler upassende videoer

Vi vil nok allesammen gerne redde verden. Og det er jo også en god ting. Men det er altså ikke fedt at dele en eller anden video med en panda, der har det skidt. Vi er mange, der er bevidste om, at den slags desværre finder sted ude i verden. Og vi tager selv stilling til, hvordan VI kan være med til at redde verden. Det der med at give folk dårlig samvittighed og indprente frygtelige billeder på andres nethinder er altså strengt og ufedt.

8 Typen, der elsker oversharing

Åååh … Nej. Tak. Til. Viden. Om. Bumser. I. Numsen. Nej, bare nej. Det er der altså INGEN, der gider at blive blandet ind i.

Læs også: 9 typer, du altid møder på cykelstien

9 Typen, der deler sin aftensmad

Medmindre du har tænkt dig at invitere mig på middag, så er der altså ingen der gider at kigge på billeder af din sunde spaghetti bolognese eller hjemmelavede müslibarer. Hold op.”

10 Typen, der sender kædebreve

Du kender det måske fra folkeren. Men det er også i orden – dengang var man jo lille. Men lad nu være med at sende kædebreve til dine Facebookvenner i dag: “Del denne opdatering med dine fem bedste venner. Så vinder du i Lotto og bliver lykkelig for evigt.” Jep, det sker jo helt sikkert.

Læs også: Hun begyndte at tage nøgenbilleder af sig selv – DET skete der