10 serier, som piger ELSKER og fyre HADER

Hvis du også går og savner Sex and the City, så vil du helst sikkert blive glad for at høre, at der er en ny Sex and the City-serie på vej.

author
Mette Pabst
Kan man sige, at der findes serier til piger? Måske ikke helt … Eller hvad? Nogle kan ikke få nok af Sex and the City, andre får opkastsmag i munden bare ved tanken. Men måske KAN man alligevel godt liiidt påstå, at der findes serier til piger. I hvert fald er der nogle serier, som deler vandende mellem piger og fyre mere end andre. Det kan man i hvert fald tydeligt se på onlinedatabasen IMDb, hvor tusindvis af brugere uddeler stjerner fra 0 til 10 til serier og film. Vi har kigget nærmere på tallene og fundet de 10 serier, hvor forskellen mellem pigernes og fyrenes stemmer er størst. Læs også: Find din nye serie ud fra dit stjernetegn

Pigerne ELSKER militær- og politiserier

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, at mange piger er vilde med hospitalsdramaer som Greys Hvide Verden. Og, nå ja, Sex and the CityOg det er da nok heller ikke verdens største overraskelse, at mange fyre har en svaghed for drengerøvshumor i Entourage og coolness i Californication.

Pigeserier og drengeserier?

Vi har med vilje gravet de serier frem, som skiller vandene allermest. Det betyder dog langt fra, at der er er noget, der hedder “pigeserier” og “drengeserier”. For faktisk er piger og fyre reeet enige, når de skal kåre deres ABSOLUTTE yndlingsserier.

10 Greenhouse Academy

Pigers score: 8,0 Fyres score: 6,5

9 Greys hvide verden

Pigers score: 8,3 Fyres score: 6,8

8 Hit the Floor

Pigers score: 7,6 Fyres score: 6,0

7 Shots Fired

Pigers score: 7,6 Fyres score: 6,0

6 Valor

Pigers score: 7,9 Fyres score: 5,3

5 Wynonna Earp

Pigers score: 8,3 Fyres score: 6,5

4 Star

Pigers score: 7,6 Fyres score: 5,6

3 Dear White People

Pigers score: 7,8 Fyres score: 5,7

2 Roswell, New Mexico

Pigers score: 6,4 Fyres score: 4,3
 

1 Sex and the City

Pigers score: 8,1 Fyres score: 5,9 Artikelbillede: Craig Blankenhorn / AP / Ritzau Scanpix